Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

F1: Οι σημαντικότερες αλλαγές για το 2024

tags :
F1: Οι σημαντικότερες αλλαγές για το 2024
Οι ομάδες Alpha Tauri και Alfa Romeo F1 θα υποστούν ριζική αλλαγή στην ταυτότητά τους
Καθώς η Formula 1 προετοιμάζεται να υποδεχθεί τη σεζόν του 2024, αναμένουμε μια σειρά από ενδιαφέρουσες αλλαγές που θα προσδώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τουλάχιστον, σε σχέση με την περσινή σεζόν…
Ας ρίξουμε μια ματιά στις επτά κύριες αλλαγές που μας περιμένουν:
Νέα ονόματα για δύο ομάδες: Οι ομάδες Alpha Tauri και Alfa Romeo F1 θα υποστούν ριζική αλλαγή στην ταυτότητά τους. Η Alpha Tauri θα είναι πλέον γνωστή ως Racing Bulls, ενώ η Alfa Romeo F1 επιστρέφει στη Sauber με την ονομασία Stake F1 Team Kick Sauber.
Το μεγαλύτερο πρόγραμμα ever: Η σεζόν του 2024 θα σηματοδοτήσει ένα ρεκόρ με 24 αγώνες, το μεγαλύτερο πρόγραμμα στην ιστορία της F1. Ορισμένοι αγώνες μετακινήθηκαν για να περιοριστούν οι μεταφορικές ανάγκες, με τον αγώνα της Σαγκάης να επιστρέφει μετά από 4 χρόνια.
Αλλαγή στους αγώνες Sprint: Η δομή των αγώνων Sprint εξελίσσεται, με δοκιμές για τον καλύτερο συνδυασμό. Οι αλλαγές δεν έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά συζητούνται ιδέες, όπως η αντιστροφή της εκκίνησης του Sprint.
Μέτρα για τις ακραίες θερμοκρασίες στο Κατάρ: Ο αγώνας στο Κατάρ μεταφέρθηκε σε νέα ημερομηνία το Νοέμβριο για μείωση της θερμοκρασίας. Επιπλέον, επιτρέπεται η τοποθέτηση αεραγωγού για τη βελτίωση της ροής αέρα στο κόκπιτ και το σώμα του οδηγού (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης