Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance: H ταχύτερη Mercedes που έχει υπάρξει ποτέ

tags :
Mercedes-AMG GT 63 S E Performance: H ταχύτερη Mercedes που έχει υπάρξει ποτέ
Το υβριδικό σύστημα κίνησης αποδίδει συνδυαστικά 816 ίππους και έως 1.420 Nm ροπής, ξεπερνώντας κατά πολύ τον προκάτοχό του, την AMG GT Black Series
Το plug-in υβριδικό κουπέ των 816 ίππων δεν διαθέτει απλά επιδόσεις που φέρνουν την AMG GT στα λημέρια των hypercar, αλλά σε επιτάχυνση ξεπερνά ακόμη και την απίστευτη AMG One!
Η Mercedes-AMG παρουσίασε στη Σαγκάη την GT 63 S E Performance, η οποία ξαναγράφει τους κανόνες στα σπορ αυτοκίνητα με ένα μείγμα ηλεκτροκίνησης και ανόθευτης ισχύος.
Διαθέτοντας την εκπληκτική ισχύ των 805 ίππων που προέρχεται από έναν V8 κινητήρα biturbo και έναν ηλεκτρικό κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος, η GT 63 S E Performance εκτοξεύεται από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας την AMG One κατά 0,1 δευτερόλεπτα.
Ωστόσο, η τελική της ταχύτητα των 320 χλμ./ώρα υπολείπεται του εμπνευσμένου, από την Φόρμουλα 1, hypercar κατά 32 χλμ./ώρα. Το υβριδικό σύστημα κίνησης αποδίδει συνδυαστικά 816 ίππους και έως 1.420 Nm ροπής, ξεπερνώντας κατά πολύ τον προκάτοχό του, την AMG GT Black Series (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης