Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Νέα BMW Σειρά 1 με ήπια υβριδικούς κινητήρες

tags :
Νέα BMW Σειρά 1 με ήπια υβριδικούς κινητήρες
Το μικρότερο μοντέλο της BMW φρεσκαρίστηκε εντός και εκτός, απέκτησε mild hybrid τεχνολογία στις βασικές του εκδόσεις και κατάργησε το χειροκίνητο κιβώτιο και το «i»
Περίπου μία πενταετία με το λανσάρισμα της η Σειρά 1 περνά από ένα εκτεταμένο facelift για να συνεχίσει απέναντι στα επίσης ανανεωμένα Audi A3 και Mercedes A-Class.
Οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που οι Βαυαροί την αποκαλούν ως νέα γενιά. Κάτι που μάλλον είναι υπερβολικό, μιας και οι αλλαγές αφορούν στους νέους προβολείς στάνταρ LED μπροστά με τη νέα μάσκα και τα νέα νεφρά.
Πίσω υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα με στιλ X, επανασχεδιασμένοι είναι οι προφυλακτήρες, ενώ ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού υπάρχει μία πίσω πτέρυγα οροφής και ένας νέος διαχύτης που είναι πιο εμφατικά με τα πακέτα M.
Όσον αφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος το μήκος φτάνει τα 4,361 μέτρα (+4,2 εκατοστά), το πλάτος είναι το ίδιο, ενώ το ύψος τα 1,459 μέτρα (+2,5 εκ.).
Το μεταξόνιο έχει παραμείνει στα 2.670 χιλιοστά και οι χώροι παρέμειναν αμετάβλητοι σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα από 380 έως 1.200 λίτρα(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης