Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Τραγική η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, επιμένει στη λάθος πλευρά της ιστορίας και υποστηρίζει Ουκρανία και ΔΠΔ

Τραγική η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, επιμένει στη λάθος πλευρά της ιστορίας και υποστηρίζει Ουκρανία και ΔΠΔ
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών υιοθετεί απόλυτα την ουκρανική προπαγάνδα και εκφράζει τη στήριξή του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Επιμένει η Ελλάδα στη λάθος πλευρά της ιστορίας και σταθερά τάσσεται κατά της Ρωσίας, παρέχοντας διαπιστευτήρια υποτέλειας στις ΗΠΑ και τις επιθετικές επιδιώξεις της.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών υιοθετώντας απόλυτα την ουκρανική προπαγάνδα και τις προβοκάτσιες εκφράζει τη στήριξή του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ.
Η απόδοση των ευθυνών για τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τη Ρωσία στην Ουκρανία, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, τονίζει σε μήνυμά του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή την πρώτη επέτειο από την αποχώρηση του ρωσικού στρατού από την πόλη της Ουκρανίας Bucha, που έχει αναχθεί σε σύμβολο των ωμοτήτων για τις οποίες κατηγορείται η Μόσχα μετά την εισβολή της.
«Θυμόμαστε ακόμα τη φρικτή σφαγή που διαπράχθηκε στη Bucha στις 31 Μαρτίου 2022, πριν από ένα χρόνο» αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.
Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την πλήρη υποστήριξή του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και στην Ουκρανία.
«Στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας» σημειώνεται στην ακροτελεύτια πρόταση της ανάρτησης.
Όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, σύμφωνα με το Κίεβο, η ρωσική κατοχή στην πόλη διήρκησε 33 ημέρες και είχε ως αποτέλεσμα περισσότερους από 1.400 θανάτους, ανάμεσά τους και 37 παιδιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης