Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Εξαιρετικά επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής – Στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην 112 Πτέρυγα Μάχης

Εξαιρετικά επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής – Στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην 112 Πτέρυγα Μάχης
Τις επόμενες ώρες πρόκειται να ξεκινήσουν οι αφίξεις μεταφορικών αεροσκαφών, υλικών και προσωπικού των Αμερικανών
Σχετικά Άρθρα
Ενεργά πλέον εμπλέκεται η Ελλάδα στις φλόγες του πολέμου, που έχουν ανάψει στη Μέση Ανατολή.
Αμερικανοί επιτελείς από το στρατηγείο των δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν έδρα την Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Ramstein της Γερμανίας, βρίσκονται ήδη στην 112 Πτέρυγα Μάχης.
Πρόκειται για τα στελέχη που θα συνεργαστούν με τους επιτελείς της 112 Πτέρυγας Μάχης και θα προετοιμάσουν – συντονίσουν την υποδοχή των μεταφορικών αεροσκαφών των ΗΠΑ, ενώ θα μεριμνήσουν και για τη διαμονή των πληρωμάτων.
Τις επόμενες ώρες μάλιστα πρόκειται να ξεκινήσουν οι αφίξεις μεταφορικών αεροσκαφών, υλικών και προσωπικού των Αμερικανών.

Ποιες δυνάμεις θα έλθουν στην Ελευσίνα

Έτσι αναμένεται αμερικανικά C-130J, αλλά και C-17, αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών, να μετασταθμεύσουν στην Ελευσίνα.
«Ανάμεσα στις δυνάμεις που θα μετακινηθούν μήπως θα είναι και μονάδες όπως τμήματα ειδικών επιχειρήσεων ή και marines (πεζοναύτες) που ετοιμάζονται για ένα ενδεχόμενο βήμα των ΗΠΑ;», αναφέρει δημοσίευμα του Hellas Journal.
Μετά την αποστολή των φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο και την ενεργοποίηση της βάσης της Σούδας, τώρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη και για το επόμενο βήμα και συγκεκριμένα να δώσει και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, όπου αναμένεται οι Αμερικανοί να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ, ένα πραγματικό ορμητήριο πολέμου για τη Μέση Ανατολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης