Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

ΓΕΕΘΑ: Στρατιωτικά νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων επισκέφθηκε ο Φλώρος

ΓΕΕΘΑ: Στρατιωτικά νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων επισκέφθηκε ο Φλώρος
Βασική προτεραιότητα του ΓΕΕΘΑ είναι η αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων
Επίσκεψη σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κ. Φλώρος, ανταλλάσοντας ευχές με το προσωπικό των νοσοκομείων, τους νοσηλευόμενους και τους οικείους τους εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Ειδικότερα, ο κ. Φλώρος τη Δευτέρα 18/12 επισκέφθηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) και το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης στα νοσοκομεία, συνοδευόταν αντιστοίχως από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ.
Βασική προτεραιότητα του ΓΕΕΘΑ είναι η αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους. Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα εγκαινιάστηκε η Διακλαδική Μονάδα Εγκαυμάτων του 401 ΓΣΝΑ , η οποία προστέθηκε στις ήδη υφιστάμενες διακλαδικές κλινικές, ήτοι την Καρδιοχειρουργική στο 401 ΓΣΝΑ, την Ψυχιατρική και την Κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στο 414 ΣΝΕΝ, καθώς και την Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο ΝΝΑ, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στο προσωπικό των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης