Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Νέα επίθεση του Erdogan κατά της Δύσης: Όσοι μιλούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, απλώς κοιτούν τη γενοκτονία του…Φύρερ Netanyahu

Νέα επίθεση του Erdogan κατά της Δύσης: Όσοι μιλούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, απλώς κοιτούν τη γενοκτονία του…Φύρερ Netanyahu
Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε τη Δύση για απάθεια απέναντι στις επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
Σχετικά Άρθρα
Νέες αιχμές κατά της Δύσης για τη στήριξη του Ισραήλ στον πόλεμο απέναντι στη Hamas εκτόξευσε ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, κατηγορώντας τη εκ νέου για απάθειά έναντι των επιχειρήσεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Ο Erdogan χαρακτήρισε μάλιστα τον Benjamin Netanyahu… Φύρερ.
«Όσοι αποφαίνονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ελευθερίες έχουν κάνει τα στραβά μάτια σε παιδιά, βρέφη, γυναίκες, που σκοτώθηκαν βάναυσα τις τελευταίες 105 ημέρες», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας. «Αρκούνται απλώς να παρακολουθούν βαρβαρότητες, που κλιμακώνονται σε γενοκτονία, που διαπράττονται από τον σημερινό Φύρερ, Netanyahu, την αιμοδιψή ομάδα του εναντίον των Παλαιστινίων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Erdogan.
«Θα συνεχίσουμε τον αποφασιστικό αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας μέχρι να αποξηρανθεί τελείως ο βάλτος της τρομοκρατίας στη Συρία και το Ιράκ», διεμήνυσε εξάλλου ο Τούρκος πρόεδρος για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των Κούρδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης