Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ντόρα Μπακογιάννη: Σημαντική η αμερικανική βοήθεια στη χώρα μας με την προμήθεια των μαχητικών F-35

Ντόρα Μπακογιάννη: Σημαντική η αμερικανική βοήθεια στη χώρα μας με την προμήθεια των μαχητικών F-35
Αναφερομένη στα μαχητικά F-35 που θα προμηθευτούμε, έκανε λόγο για «σημαντική βοήθεια στην Ελλάδα με βάση τις πραγματικές σημερινές ανάγκες της» και πρόσθεσε ότι «η χώρα μας είναι θωρακισμένη»
«Ηεπιστολή του Αμερικανού προέδρου Joe Biden προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μια εξαιρετικά καλή επιστολή για την Ελλάδα, πέραν της βοήθειας που δίνουν οι Αμερικανοί», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Αναφερομένη στα μαχητικά F-35 που θα προμηθευτούμε, έκανε λόγο για «σημαντική βοήθεια στην Ελλάδα με βάση τις πραγματικές σημερινές ανάγκες της» και πρόσθεσε ότι «η χώρα μας είναι θωρακισμένη».
Για την Τουρκία δήλωσε ότι ναι μεν παίρνει τα αεροσκάφη F -16, αλλά έχει πληγεί η αξιοπιστία και η εικόνα της. «Ο Erdogan, έχοντας δοκιμάσει διάφορες πολιτικές, καταλαβαίνει ότι τελικά η θέση της χώρας του είναι στη Δύση» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.
Τέλος, επεσήμανε ότι το τελικό χτύπημα που θα διαχειριστεί δύσκολα η Τουρκία, είναι το θέμα της Hamas. «Είναι διαφορετικό να είσαι υπέρ των Παλαιστίνιων και διαφορετικό να είσαι ξεκάθαρα υπέρ της Hamas» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης