Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Πάσχα στο Καστελλόριζο θα κάνει ο Δένδιας - Οι επισκέψεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Πάσχα στο Καστελλόριζο θα κάνει ο Δένδιας - Οι επισκέψεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας
Την Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης και στη συνέχεια, θα συμμετέχει με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες σε πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης 'Αμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης
Στο Καστελλόριζο αναμένεται να βρεθεί σήμερα, Μ. Σάββατο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας σήμερα, αλλά και αύριο, Κυριακή του Πάσχα 5/4, θα επισκεφτεί το νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης. Θα μεταβεί σε φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. Χούπη.
Το Μεγάλο Σάββατο ο κ. Δένδιας θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καστελλόριζο.
Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης και στη συνέχεια, θα συμμετέχει με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες σε πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης 'Αμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης.
Σημειώνεται ότι ο κ. Δένδιας, τη Μ. Πέμπτη επισκέφτηκε την Ψέριμο, την Πάτμο και τους Λειψούς, ενώ την Μ. Τετάρτη την Κω και τα Επιτηρητικά Φυλάκια στο Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και την Καλόλιμνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης