Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Εuroxx: Ξεκινά την κάλυψη της Lamda Development - Τιμή - στόχος 10 ευρώ, overweight

Εuroxx: Ξεκινά την κάλυψη της Lamda Development - Τιμή - στόχος 10 ευρώ, overweight
Η Euroxx εκτιμά την αξία των ιδίων κεφαλαίων του Ελληνικού σε περίπου 1 δισ. ευρώ

Tην κάλυψη της Lamda Development με αξιολόγηση overweight και τιμή - στόχο τα 10 ευρώ ανά μετοχή, με προοπτική ανόδου 47%.
Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, οι μετοχές της Lamda Development υποαποδίδουν μακροπρόθεσμα, έναντι του γενικού δείκτη του Χ.Α.  δημιουργεί ένα
ισχυρό σημείο εισόδου για τους επενδυτές, ώστε να αποκτήσουν έκθεση στην ανάπτυξη του  Ελληνικού, ενός έργου με σημαντική κρυμμένη αξία, και στα Lamda Malls, ένα μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στην ελληνική αγορά.
Η Lamda Development βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών τα τελευταία 2-3 χρόνια λόγω του υψηλού κινδύνου εκτέλεσης στο μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπτυξης στην Ευρώπη, ήτοι το Ελληνικό.
«Πιστεύουμε ότι αυτό δημιουργεί μια ισχυρή ευκαιρία για τους επενδυτές να αγοράσουν σε χαμηλή τιμή ένα έργο που είναι  σε εξέλιξη, είναι σε μεγάλο βαθμό αυτοχρηματοδοτούμενο, με ανοδικό κίνδυνο στις τιμές πώλησης, ένα σταθερό ιστορικό παράδοσης μέχρι σήμερα και ένα κατώτατο όριο αποτίμησης που αποδεικνύεται από
πρόσφατες πωλήσεις οικοπέδων», σημειώνουν οι αναλυτές.
Η Euroxx εκτιμά την αξία των ιδίων κεφαλαίων του Ελληνικού σε περίπου 1 δισ. ευρώ. με παραδοχές 10% και 25% κάτω από τις προβλέψεις για τη Φάση 1 και τη Φάση 2. αντίστοιχα.

lamda1.JPG

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης