Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

H παγκόσμια δικτατορία των δυτικών ελίτ τελειώνει - Η δημοκρατία - βαμπίρ της Νέας Τάξης καταρρέει

H παγκόσμια δικτατορία των δυτικών ελίτ τελειώνει - Η δημοκρατία - βαμπίρ της Νέας Τάξης καταρρέει
Η δυτική «δημοκρατία» μοιάζει με βαμπίρ - Έχει ρουφήξει το αίμα πολλών λαών για πολλά χρόνια, ανενόχλητη, υπό το μανδύα της αρετής
Η φάρσα της δυτικής δημοκρατίας καταρρέει ραγδαία καθώς οι λεγόμενοι ηγέτες και τα πιστά τους μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτονται ως προκλητικά ανεύθυνοι απέναντι στους πολίτες, ενώ προωθούν ελιτίστικα και εγκληματικά συμφέροντα, παρατηρεί νέα ανάλυση του Strategic Culture Foundation, τονίζοντας το πόσο οξύμωρο είναι αυτό.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται, ο Biden, χρησιμοποιώντας τις προεδρικές του εξουσίες, συγχωρεί τον γιο του – έναν τοξικομανή εγκληματία – παρότι είχε υποσχεθεί ότι δεν θα το έκανε.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι η αναζωπύρωση της σύγκρουσης στη Συρία είναι ένας «εμφύλιος πόλεμος», και όχι αποτέλεσμα τρομοκρατών που υποστηρίζονται από το ΝΑΤΟ.
Η δυτική υποστήριξη είναι δεδομένη στη γενοκτονία στη Γάζα και σε έναν φασίστα Ισραηλινό ηγέτη που δολοφονεί μαζικά για να αποφύγει τη δικαστική δίωξη για χρόνια διαφθοράς.
Η δυτική υποστήριξη είναι δεδομένη σε ένα καθεστώς ξεπλύματος χρημάτων και νεοναζισμού στο Κίεβο, του οποίου ο πόλεμος δι' αντιπροσώπων κατά της Ρωσίας μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνική καταστροφή.
Η χρηματοδότηση από τη Δύση αντικυβερνητικής βίας στη Γεωργία, μετά την ήττα φιλοευρωπαϊκών ομάδων στις εκλογές είναι επίσης δεδομένη.
Ο φιλοδυτικός ηγέτης της Νότιας Κορέας που κηρύσσει αστυνομικό κράτος για να αποφύγει διώξεις για διαφθορά είναι επίσης δεδομένος.
Και αυτό είναι απλώς ένα δείγμα μιας πιο εκτεταμένης εικόνας της φθοράς του δυτικού προτύπου.
Η επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Analena Baerbock, στην Κίνα ήταν ένα ακόμα αποκαλυπτικό φιάσκο.
Σύμφωνα με το Strategic Culture Foundation, η εμμονικά εχθρική απέναντι στη Ρωσία Baerbock έφτασε στο Πεκίνο όχι για να δώσει προτεραιότητα στη βελτίωση των εμπορικών σχέσεων με τον μεγαλύτερο παγκόσμιο εταίρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά για να επιτεθεί στην Κίνα με κατηγορίες ότι βοηθά τη Ρωσία στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Τι είναι πιο σημαντικό; Να συνεργάζεσαι με την Κίνα για την ενίσχυση του εμπορίου και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για εκατομμύρια Γερμανούς και Ευρωπαίους ή να παριστάνεις τον προστάτη ενός παράλογου πολέμου δι’ αντιπροσώπων στην Ουκρανία;
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κινεζικές αρχές δεν έμειναν ικανοποιημένες από την προσβλητική στάση της και την αντιμετώπισαν ψυχρά.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Wang Yi, δεν της παραχώρησε την καθιερωμένη κοινή συνέντευξη Τύπου μετά από περισσότερες από τρεις ώρες συνομιλιών.
Σε ξεχωριστή δήλωση, η Κίνα απέρριψε ξανά τους ισχυρισμούς ότι παρέχει στρατιωτική βοήθεια στη Ρωσία για την Ουκρανία.
Έτσι, έχουμε την επικεφαλής διπλωμάτη της Γερμανίας, η οποία σύντομα θα μείνει χωρίς δουλειά, καθώς η κυβερνητική της συμμαχία έχει καταρρεύσει και έρχονται εκλογές.
Κι όμως, πετάει στο Πεκίνο με χρήματα των φορολογουμένων για να επιδεινώσει τις σχέσεις με την Κίνα, με την οποία το ετήσιο εμπόριο με την ΕΕ ανέρχεται σε πάνω από 700 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στη μοναχική συνέντευξη Τύπου της στο Πεκίνο, η Baerbock προέβη σε μια επίδειξη αλαζονείας, κατηγορώντας την Κίνα ότι θέτει σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ευρώπη επειδή υποστηρίζει τη Ρωσία.
Υποστήριξε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σέρνει την Ασία στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η Baerbock γύρισε την πραγματικότητα ανάποδα

Σύμφωνα με το Strategic Culture Foundation, η σκέψη της είναι εκπληκτική. Η Γερμανία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κάνει τα πάντα για να σύρουν όλο τον κόσμο σε έναν πόλεμο λόγω των ανεύθυνων πολεμικών παιχνιδιών στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας.
Η απόλυτη αποτυχία αυτού του στοιχήματος έχει κοστίσει στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς φορολογούμενους συνολικά 200 δισεκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να κλιμακωθεί τρομακτικά σε πυρηνική καταστροφή.
Η Baerbock γύρισε την πραγματικότητα ανάποδα όταν κατηγόρησε τη Ρωσία ότι σέρνει την Ασία στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, το ΝΑΤΟ και οι Ευρωπαίοι ηγέτες του Ατλαντισμού που επεκτείνουν τον πόλεμο δι' αντιπροσώπων σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.
Οι δυτικές λεγόμενες δημοκρατίες και το ΝΑΤΟ υποστηρίζουν την έξαρση της βίας στη Συρία από τρομοκρατικές παραστρατιωτικές οργανώσεις υπό την σημαία του Hayat Tahrir al-Sham (HTS), μιας διεθνώς καταδικασμένης τρομοκρατικής οργάνωσης που συνδέεται με την Al Qaida.
Ουκρανοί στρατιωτικοί και η Τουρκία (που σημαίνει ΝΑΤΟ) αναφέρονται με αξιοπιστία ότι βοηθούν τους μαχητές στη Συρία με τεχνολογία drones.
Προφανώς, ο πόλεμος δι' αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία πηγαίνει άσχημα, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις προχωρούν σταθερά κατά του καθεστώτος του Κιέβου που καταρρέει.
Η αναζωπύρωση του ληθαργικού πολέμου δι' αντιπροσώπων στη Συρία είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να αποσπαστούν οι ρωσικές δυνάμεις για να βοηθήσουν τον σύμμαχό τους, πρόεδρο Bassar al Assad.
Ο αδύναμος πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, πετάει απεγνωσμένα δισεκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει το καθεστώς του Κιέβου πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο τον επόμενο μήνα.
Αυτό παρά το γεγονός ότι οι Αμερικανοί τον ψήφισαν να φύγει εν μέρει επειδή είναι αηδιασμένοι από την αποτυχημένη πολεμοκαπηλία του στην Ουκρανία.
Αυτός είναι ο ίδιος πρόεδρος που αυτή την εβδομάδα χορήγησε χάρη για τις εγκληματικές καταδίκες του γιου του και τον γλίτωσε από αρκετά χρόνια φυλακής.
Πόσα περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία χρειάζονται για να αποδειχθεί ότι οι δυτικές δημοκρατίες έχουν καταρρεύσει σε ολιγαρχίες που διοικούνται από ελιτιστές πολιτικούς που θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω του νόμου και δεν έχουν τίποτα παρά περιφρόνηση για την εκπροσώπηση των συμφερόντων των πολιτών;
Ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταληφθεί από τους Ατλαντιστές ελίτ που έχουν επιβάλει πολιτικές που εξυπηρετούν τα ηγεμονικά συμφέροντα της Δύσης και όχι τα συμφέροντα των απλών πολιτών. Αυτός είναι ο ορισμός της προδοσίας.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron, ο καγκελάριος της Γερμανίας Olaf Scholz και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen είναι μερικοί από τους άλλους πολιτικούς που έχουν αγοραστεί και πληρωθεί και ενσαρκώνουν την τυραννία του Ατλαντισμού.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Mark Rutte, ο οποίος είναι τώρα γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ (οι θέσεις και τα πληρωμένα αξιώματα είναι το θέμα), και ο Πολωνός πρωθυπουργός Donald Tusk είναι άλλοι παραδείγματα.
Οι αδύναμοι ηγέτες της Δανίας, Φινλανδίας, Σουηδίας και των Βαλτικών χωρών είναι επίσης μέρος του κλαμπ των υπηκόων των ΗΠΑ.
Εμποτισμένοι με την ελιτίστικη ιδεολογία και τη βαθιά ριζωμένη ρωσοφοβία, γοητευμένοι από δωροδοκίες ή εκβιασμένοι από την CIA, όλοι αυτοί οι πολιτικοί πόρνες έχουν παίξει το παιχνίδι να προδώσουν τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών και να κάνουν τη ζωή των μαζών απίστευτα σκληρή.
Η ρωσική ενέργεια έχει κοπεί, αφήνοντας τις ευρωπαϊκές οικονομίες κατεστραμμένες.
Η Γερμανία είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπου οι ζωτικές της βιομηχανίες αυτοκινήτων καταρρέουν λόγω των υψηλότερων ενεργειακών κοστολογίων.
Ένα ακόμα γελοίο πιόνι είναι η Kaya Kallas, η πρώην πρωθυπουργός της Εσθονίας, η οποία είναι τώρα υπουργός Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντικαθιστώντας εκείνο το άλλο εργαλείο του Ατλαντισμού, τον Josep Borrell.
Στην πρώτη της μέρα στο αξίωμα αυτή την εβδομάδα, η Kalas επισκέφθηκε το Κίεβο για να υποσχεθεί περισσότερη οικονομική και στρατιωτική βοήθεια για το διεφθαρμένο νεοναζιστικό καθεστώς. Σωστά.
Πηγαίνει σε ένα νεοναζιστικό καθεστώς του οποίου ο εκπνευσμένος πρόεδρος ακύρωσε τις εκλογές, φυλακίζει αντιπολιτευόμενους πολιτικούς, λογοκρίνει τα ανεξάρτητα και κριτικά μέσα ενημέρωσης και επιβάλλει στρατιωτική επιστράτευση σε πολίτες που θέλουν να τελειώσει η σύγκρουση με τη Ρωσία.
Δεν νομίζετε ότι η Kalas θα ήταν καλύτερα να επισκεφτεί τον μεγαλύτερο εμπορικό εταίρο της ΕΕ, την Κίνα, για να αποκαταστήσει τις σχέσεις;
Ενώ βρισκόταν στο Κίεβο, η Kalas συντονίστηκε με την Baerbock στο Πεκίνο, επαναλαμβάνοντας αβάσιμους ισχυρισμούς κατά της Κίνας για τη στρατηγική της συνεργασία με τη Ρωσία.
Η Kalas κατηγόρησε την Κίνα ότι παρατείνει τον πόλεμο στην Ουκρανία απλώς και μόνο διατηρώντας εμπορικές σχέσεις με τη Ρωσία, αγοράζοντας ρωσικό αέριο και ούτω καθεξής.
Αυτή η πολιτικός από μια μικροσκοπική βαλτική χώρα με λιγότερους από 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους, τώρα διευθύνει την εξωτερική πολιτική της ΕΕ, της οποίας ο συνολικός πληθυσμός είναι 450 εκατομμύρια.
Η Kalas, η οποία είναι εμμονή με τη ρωσοφοβία που χαρακτηρίζει τις ελίτ του Ατλαντισμού, έχει απειλήσει να επιβάλει υψηλότερους εμπορικούς δασμούς στην Κίνα λόγω αδύναμων κατηγοριών για υποστήριξη στη Ρωσία.
Η ΕΕ έχει ήδη πυροβολήσει τα πόδια της ακολουθώντας δουλικά την ιμπεριαλιστική ατζέντα των ΗΠΑ για να «νικήσει στρατηγικά» τη Ρωσία. Τώρα, αυτοί οι ίδιοι ελιτιστές πολιτικοί θέλουν να εντείνουν την προδοσία τους απέναντι στα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών καταστρέφοντας τις σχέσεις με την Κίνα.
Ωστόσο, η χυδαία δουλικότητα σε μια Ατλαντιστική ιδεολογία αποτυχημένων δημοκρατικών προσποιήσεων επανέρχεται με αυτοκαταστροφή.
Οι δυτικές κυβερνήσεις (στην πραγματικότητα, καθεστώτα) και οι απαξιωμένοι ελιτιστές απατεώνες τους εκδιώκονται από το αξίωμά τους λόγω της αυξανόμενης λαϊκής αηδίας για τα ψέματα και τις αντιφάσεις.
Κάθε δυτικό κράτος αναταράσσεται μέχρι τα θεμέλια, καθώς περισσότεροι πολίτες του βλέπουν τη σαθρότητα και την απάτη που για δεκαετίες παρουσιαζόταν ως «δημοκρατία».
Η δυτική «δημοκρατία» είναι σαν έναν βαμπίρ. Άρπαξε το αίμα πολλών ανθρώπων για πολλά χρόνια - όλα με ατιμωρησία κάτω από το πέπλο της αρετής.
Αλλά στο φως της αλήθειας, σαπίζει και καταρρέει, καταλήγει το Strategic Culture Foundation.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης