Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Blue Horizon: Η Ιωάννα Μάνδρου «ξέχασε» πως μιλάει για νεκρό - «Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές» - Σάλος με τις δηλώσεις για ωμή βία

Blue Horizon: Η Ιωάννα Μάνδρου «ξέχασε» πως μιλάει για νεκρό - «Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές» - Σάλος με τις δηλώσεις για ωμή βία
Η κυρία Μάνδρου προέβη σε μια ντροπιαστική δήλωση, «ξεχνώντας» πως η οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα και εν δυνάμει μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ανθρωποκτονία, παρά την εμπειρία της στο δικαστικό ρεπορτάζ και τις σπουδές της στη Νομική
Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό σκηνικό με τη δολοφονία ενός 36χρονου στον Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον απώθησαν σπρώχνοντας τον στη θάλασσα όπου και πνίγηκε, σάλο προκαλούν οι δηλώσεις της δημοσιογράφου Ιωάννα Μάνδρου  καθώς ωμά μίλησε για άσκηση βίας ως αντιπαράδειγμα για να αποφευχθεί η τραγωδία.
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν σχολιάζοντας τη δολοφονία είπε χαρακτηριστικά: 

«Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον σπρώχνανε μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές… Ας το παραδίδανε στο Λιμεναρχείο, ας του βάζανε πρόστιμο. Όλα εκτός από το να τον σπρώξεις και να τον σκοτώσεις», συνέχισε.
Η κυρία Μάνδρου προέβη σε μια ντροπιαστική δήλωση, «ξεχνώντας» πως η οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα και εν δυνάμει μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ανθρωποκτονία, παρά την εμπειρία της στο δικαστικό ρεπορτάζ και τις σπουδές της στη Νομική.
Μα πάνω απ 'όλα «ξέχασε» πως ο άνθρωπος είναι ήδη νεκρός... και οι «εναλλακτικές» της ωμής βίας που «πρότεινε» αποτελούν ασέβεια προς τον άτυχο, νεκρό άνθρωπο του οποίου η κηδεία δεν έχει καν ακόμα πραγματοποιηθεί!
Και ενώ κατανοούμε την «πρόθεση» της δημοσιογράφου, ο δημόσιος λόγος της θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν μιλά για πρακτικές χουλιγκανισμού.
Ουδείς υπάλληλος και γενικά άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί βία εναντίον κάποιου άλλου.
Η βιοπραγία είναι από μόνη της ποινικά κολάσιμη.
Ειδικά στην περίπτωση του 36χρονου Αντώνη, όπου δεν φαίνεται καν ότι τα μέλη βρίσκονταν σε θέση άμυνας ή κάτι σχετικό, αν μελετήσει κανείς το βίντεο.
Κυρία Μάνδρου, η ιδιότητα σας ως δημοσιογράφος πρέπει να είναι υποδειγματική. Ο λαϊκισμός είναι κατακριτέος και δεν είμαστε ζούγκλα...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης