Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Στρατόπεδα στον αέρα, Apache στα λασπόνερα, Λιβύη ώρα μηδέν - Τι άλλο περιμένει ο... άλαλος Φλώρος (ΓΕΕΘΑ) για να παραιτηθεί;

Στρατόπεδα στον αέρα, Apache στα λασπόνερα, Λιβύη ώρα μηδέν - Τι άλλο περιμένει ο... άλαλος Φλώρος (ΓΕΕΘΑ) για να παραιτηθεί;
Μπορεί ο κ. Φλώρος να τήρησε σιγή ιχθύος όταν η ΕΥΠ τον έθεσε υπό παρακολούθηση - με επίκληση λόγων εθνικής ασφάλειας, όμως πλέον με όσα έχουν συμβεί επί της θητείας του, επιβάλλεται η ηχηρή «τοποθέτηση» του και αυτή δεν είναι άλλη από μια... ξεκάθαρη παραίτηση
Και ενώ η χώρα βρίσκεται σε μια νέα χαώδη κατάσταση μετά την τραγωδία με τους νεκρούς Έλληνες στη Λιβύη, υπόθεση η οποία παραμένει σκιώδης με εξαιρετικά σοβαρά ερωτήματα να πλανώνται στον αέρα, η κυβέρνηση συνεχίζει εμμονικά να στηρίζει τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, Κ. Φλώρο παρά τις σημαντικές αστοχίες σε κρίσιμα γεγονότα.
Λίγη ώρα νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως «δεν υπάρχει ζήτημα άρσης ή λιγότερης εμπιστοσύνης στον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ».
Ερχόμαστε σε αυτό το σημείο να «υπενθυμίσουμε» πως η θητεία του κ. Φλώρου έχει επισκιαστεί από πρωτοφανή γεγονότα που έλαβαν χώρα στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά ο ίδιος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.
Από το αρκετά πρόσφατο παρελθόν, μόλις δηλαδή το καλοκαίρι του 2023, ουδείς μπορεί να ξεχάσει τις πυρκαγιές που έφτασαν σε στρατόπεδο στη Νέα Αγχιάλο και είχαν ως αποτέλεσμα την τεράστια έκρηξη πυρομαχικών σε αποθήκη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δεκάδες άνθρωποι κινδύνεψαν, επιχειρήσεις καταστράφηκαν την ώρα που τα ωστικά κύματα ταρακουνούσαν τη γη, θυμίζοντας ατμόσφαιρα εμπόλεμης ζώνης.
Τότε μάλιστα τα ολοκαίνουργια F16 που είχε αποκτήσει η χώρα... μεταφέρθηκαν σε άλλο σημείο προληπτικά, πριν γίνουν παρανάλωμα του πυρός.

Ο κ. Φλώρος άφαντος.
volos2-696x463.webp

Περίπτωση νούμερο δύο. Πλημμύρα στην 1η ΤΑΞΑΣ. 

Βούλιαξαν στη λάσπη ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού στην 1η Ταξιαρχία στον Βόλο. Η βροχή μετέτρεψε σε λάσπη τους χώρους στάθμευσης των ελικοπτέρων. Αποτέλεσμα; Κάποια ελικόπτερα κόλλησαν, κάποια άλλα βούλιαξαν στη λάσπη.
Η μονάδα κατέφυγε σε «εξωτερική» βοήθεια, ζητώντας από την Περιφέρεια να συνδράμει ώστε να απομακρυνθεί η λάσπη και τα συσσωρευμένα νερά από την πίστα των ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού.
Μέχρι και σήμερα ο αριθμός των ελικοπτέρων και των στρατιωτικών υλικών που έχουν υποστεί βλάβες παραμένει άγνωστος.

Ο κ. Φλώρος άφαντος.
96e5238ddd694e66bab4927ab1b9ab21.jpg

Το κακό τρίτωσε στο θέμα της τραγωδίας με τους νεκρούς Έλληνες στη Λιβύη.
Η πρώτη ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ έκανε λόγο για ελαφρά τραυματίες... ενώ οι συμπατριώτες μας είχαν σκοτωθεί ακαριαία. Ενώ μέχρι και σήμερα 19/9 οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα είναι καλυμμένες με ένα πέπλο μυστηρίου.

Ο κ. Φλώρος άφαντος.
c881bdd71dbe01bdaab194de14fd8f7f_XL.jpg
Μπορεί ο κ. Φλώρος να τήρησε σιγή ιχθύος όταν σ
ύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο αλλά και τους ελέγχους της ΑΔΑΕ στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, η ΕΥΠ τον έθεσε υπό παρακολούθηση -με επίκληση λόγων εθνικής ασφάλειας, όμως στις ανωτέρω περιπτώσεις επιβάλλεται η ηχηρή «τοποθέτηση» του και αυτή δεν είναι άλλη από μια... ξεκάθαρη παραίτηση.

www.bankingnews.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης