Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ευρωεκλογές 2024 - ΝΔ: Η πανωλεθρία ήρθε, αλλά η αλαζονεία του 41% παρέμεινε – Το παράδειγμα του Άδωνι Γεωργιάδη

Ευρωεκλογές 2024 - ΝΔ: Η πανωλεθρία ήρθε, αλλά η αλαζονεία του 41% παρέμεινε – Το παράδειγμα του Άδωνι Γεωργιάδη
… που δεν κατάλαβε καν τι έχει συμβεί
Μετά την ελεύθερη πτώση 14 ποσοστιαίων μονάδων σε μόλις 12 μήνες, στη Νέα Δημοκρατία «ψάχνουν» ακόμη να βρουν τι έφταιξε και περίπου ένα εκατομμύρια ψηφοφόροι του κόμματος έγιναν… καπνός.
Οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες πολιτικοί ξέρουν πολύ καλά τι έφτιαξε, αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα το καμουφλάρουν. Με άλλα λόγια, τη στιγμή που ο λαός έδωσε ένα σαφέστατο μήνυμα, ακόμη κάποιοι θα επινοήσουν «εχθρούς» ή εχθρικές συγκυρίες αντί να διορθώσουν τα πραγματικά προβλήματα.
Πιο τρανό παράδειγμα αλαζονείας ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μετέφρασε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σε κόστος για το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. «Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ας πούμε ότι "μας κόστισε". Δώσαμε την εντύπωση – μια εντύπωση η οποία δεν ήταν απαραίτητα σωστή, τη δώσαμε όμως– ότι δεν σεβαστήκαμε τις ανησυχίες του κόσμου σε ένα ταυτοτικό ζήτημα. Τώρα πάμε παρακάτω, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να κάνουμε πράξη την πρόθεσή μας να λάβουμε υπόψη το μήνυμα το οποίο μας απηύθυνε ο κόσμος», δήλωσε στον ΑΝΤ1.
Σαν να μας είπε δηλαδή ότι «είμαστε τόσο καλοί και δίνουμε τόσα δικαιώματα, που ο λαός μας τιμώρησε».
Ας μιλήσουμε τώρα τη γλώσσα της αλήθειας και ας εξηγήσουμε πολύ συνοπτικά στον κ. Γεωργιάδη, τους συγκεκριμένους λόγους που όχι μόνο το 41% έγινε 28%, αλλά το 28% θα φθάσει σε επίπεδα της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά το 2015.

- ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ. Τα ολιγοπώλια που αρμέγουν τους πολίτες με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΝΔ που επικαλείται τον νεοφιλελευθερισμό, έχουν γονατίσει την πλειοψηφία.

- ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Η κυβέρνηση ΝΔ έχει βάλει τη χώρα σε ένα στρατόπεδο που είναι ξεκάθαρα στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και αντίθετο με την πλειοψηφία των πολιτών: υπέρ του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, του Ισραήλ.

- ΤΕΜΠΗ. Το έγκλημα των Τεμπών έφερε στην επιφάνεια θράσος, διαφθορά, δυσωδία.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά αυτοί είναι οι τρεις βασικοί.
Παρόλα αυτά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θυμήθηκε ούτε έναν από αυτούς.

Κ.Τ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης