Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Eurolife FFH: Αξία έχει να είμαστε στο πλευρό των οικογενειών στην Ελλάδα

tags :
Eurolife FFH: Αξία έχει να είμαστε στο πλευρό των οικογενειών στην Ελλάδα

Η εταιρεία υποστηρίζει για έναν ολόκληρο χρόνο το νέο project «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow 

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Eurolife FFH ενώνει τις δυνάμεις της με το μη κερδοσκοπικό σωματείο SolidarityNow για την υποστήριξη του νέου project «ΜΑΜΑ», που θα υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023. Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει και θα ενδυναμώσει συνολικά 150 νέες και μέλλουσες μαμάδες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προκειμένου να ανταποκριθούν καλύτερα στον νέο ρόλο της ζωής τους. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, οι ωφελούμενες του προγράμματος αλλά και οι σύντροφοί τους θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιστημονική πληροφόρηση για σημαντικά θέματα, επαγγελματική υποστήριξη και εμψύχωση, ώστε να κάνουν με αυτοπεποίθηση τα πρώτα τους βήματα ως γονείς. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ολιστικό πακέτο δράσεων, καθώς και τη δημιουργία ομάδων (peer support groups) που θα διαμορφωθούν για το σκοπό αυτό. Προγεννητικές και μεταγεννητικές συνεδρίες συμβουλευτικής, εργαστήρια και εκδηλώσεις για προοπτικές και νέες μαμάδες και μπαμπάδες καθώς και για τα νήπιά τους, θα πραγματοποιηθούν για να υποστηρίξουν τους νέους γονείς, δημιουργώντας παράλληλα μια κοινότητα γονέων και ένα δίκτυο στο οποίο θα μπορούν να βασιστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής. Δε θα λείπει και ο διαδικτυακός τρόπος υποστήριξης, εξυπηρετώντας γυναίκες και οικογένειες που δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή κατοικούν εκτός Θεσσαλονίκης. 
Με την υποστήριξή της στο πρόγραμμα του SolidarityNow και τη δράση της αυτή, η Eurolife FFH ενδυναμώνει τις νέες και μελλοντικές μαμάδες στο να μεγαλώσουν υγιή και δυνατά παιδιά. Γιατί για την εταιρεία αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών στην Ελλάδα, με πρωτοβουλίες που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές των παιδιών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης