Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

«Ασφαλιστικός Γονέας» από την Ευρωπαϊκή Πίστη - Στο 1,3 εκατ. ευρώ η επιστροφή ασφαλίστρων για το 2022

«Ασφαλιστικός Γονέας» από την Ευρωπαϊκή Πίστη - Στο 1,3 εκατ. ευρώ η επιστροφή ασφαλίστρων για το 2022
Το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται δωρεάν και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη σε όλη την κοινωνία

Με το ποσό των 1,3 εκατ. ευρώ επιβράβευσε η Ευρωπαϊκή Πίστη τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, για το 2022.
Το συγκεκριμένο ποσό αφορά σε επιστροφή ασφαλίστρων, που εξασφαλίζεται από τους πελάτες της εταιρείας με την πραγματοποίηση των καθημερινών τους αγορών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται δωρεάν και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη σε όλη την κοινωνία και όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει συνεργασίες με περισσότερες από 100 κορυφαίες επιχειρήσεις σε ένα δίκτυο με σχεδόν 3.000 σημεία εξυπηρέτησης. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εταιρείες Σκλαβενίτης, Μασούτης, EKO, BP, Revoil, Πλαίσιο, Avis, Vodafone, Market In, Notos, Sephora, BSB, Lynne, Pet City, ΗΡΩΝ, G4S κ.α., μέσω των οποίων οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να διαμορφώσουν οι ίδιοι, ανάλογα με τις καθημερινές τους αγορές:

  • Τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Τις δωρεάν αγορές στην οικογένειά τους, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής τους από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

image_3.png
Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να κατεβάσει το App εντελώς δωρεάν τόσο για Android, όσο και για iOS συσκευές, να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.300 συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης