Ασφαλιστικά Νέα

Eurolife FFH: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικής αστικής ευθύνης

tags :
Eurolife FFH: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικής αστικής ευθύνης
Αξία έχει να νιώθεις προστασία κατά την άσκηση του επαγγέλματός σου

Για τη Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, αξία έχει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών προσφέροντάς τους προϊόντα και υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να κάνουν περισσότερα σχέδια για το μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικής αστικής ευθύνης, προσφέροντας κάλυψη για λάθη ή παραλείψεις έναντι τρίτων που μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται ότι είναι προστατευμένοι απέναντι σε παραλείψεις που μπορεί να συμβούν κατά την άσκηση της εργασίας τους και μπορεί να προκαλέσουν οικονομική απώλεια, σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά.
Το νέο πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικής αστικής ευθύνης είναι σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες που αντιλαμβάνονται τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να ανακύψουν κατά την άσκηση του επαγγέλματός τους και επιθυμούν να αποκτήσουν ασφαλιστική κάλυψη και προστασία. Είναι διαθέσιμο σε τέσσερις κατηγορίες επαγγελμάτων και συγκεκριμένα απευθύνεται σε λογιστές και λογιστικές εταιρείες, δικηγόρους και δικηγορικές εταιρείες, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, καθώς και σε επαγγελματίες οι οποίοι ασκούν παραϊατρικά επαγγέλματα όπως φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και οπτικοί.
Το νέο πρόγραμμα παρέχει στον επαγγελματία ένα βασικό πακέτο καλύψεων για εκτεταμένη προστασία από λάθη ή παραλείψεις κατά την άσκηση των εργασιακών του καθηκόντων. Πιο συγκεκριμένα, καλύπτονται ποσά τα οποία ο ασφαλισμένος καθίσταται υπόχρεος, βάσει δικαστικής απόφασης ή εξωδικαστικού συμβιβασμού, να καταβάλει ως αποζημίωση σε τρίτους για πράξεις ή παραλείψεις του κατά την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και προαιρετικού πακέτου για την προσθήκη επιπλέον καλύψεων. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάτοχος του ασφαλιστηρίου μπορεί να εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερη προστασία και συγκεκριμένα να έχει κάλυψη από απαιτήσεις τρίτων που πιθανόν προκύψουν από τη λειτουργία των χώρων της επιχείρησής του, καθώς και για την ευθύνη του ως εργοδότης.
Επιπροσθέτως, πρόκειται για ένα πρόγραμμα με παραμετρική τιμολόγηση, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να μπορούν να το προσαρμόζουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, το ασφάλιστρο προσαρμόζεται ανάλογα με τον κύκλο εργασιών, τον κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας, τα όρια και τις απαλλαγές που θα επιλέξει ο κάτοχος του ασφαλιστηρίου. Επιπλέον, με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικής αστικής ευθύνης παρέχεται αναδρομικότητα κάλυψης. Με αυτόν τον τρόπο, σε επιλεγμένα επαγγέλματα, και εφόσον το επιθυμεί ο επαγγελματίας, το συμβόλαιό του μπορεί να ισχύει αναδρομικά έως 5 έτη.
Η Eurolife FFH αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει, με στόχο να ενθαρρύνει τους ασφαλισμένους της να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικής αστικής ευθύνης, τηρεί τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες των επιχειρηματιών, υποστηρίζοντάς τους με σιγουριά και υπευθυνότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης