Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

RISE TO THE CHALLENGE: Το χορηγικό πρόγραμμα του betshop «μεγαλώνει»!

RISE TO THE CHALLENGE: Το χορηγικό πρόγραμμα του betshop «μεγαλώνει»!
Και σε αυτή τη χρονιά των μεγάλων απαιτήσεων και των υψηλών προσδοκιών, το Rise to the Challenge του betshop.gr συνεχίζει με το ίδιο πάθος, την ίδια επιμονή να αναδεικνύει το ευ αγωνίζεσθαι και να υποστηρίζει με πράξεις τον ελληνικό αθλητισμό

Νέες προκλήσεις, περισσότερες… μεταγραφές, πάντα με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και την στήριξη σε αθλητές και ομάδες που ξεχωρίζουν για τη μαχητικότητα, τη διάθεση για βελτίωση, το όραμα για το μέλλον!

Το Rise to the Challenge, το χορηγικό πρόγραμμα του betshop.gr, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη δράση του στους αγωνιστικούς χώρους, ενδυναμώνοντας την παρουσία του στις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, με δύο επιπλέον αθλητές, τον παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη και την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Ελένη Πόλακ.

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο άθλημα μπότσια, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ενίσχυσε το «δυναμικό» του Rise to the Challenge, στοχεύοντας σε περισσότερες προσωπικές και εθνικές επιτυχίες στις κορυφαίες διοργανώσεις που έρχονται μέσα στο 2022!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον στις αγωνιστικές μου προσπάθειες έχω δίπλα μου μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές σελίδες. Η συνεργασία αυτή είναι μία αναγνώριση για όλες τις επιτυχίες που έχω φέρει στην Ελλάδα και τη συνολική πορεία μου», τόνισε περιχαρής ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και συνέχισε αναφερόμενος στη βοήθεια που θεωρεί ότι θα του προσφέρει η κοινή πορεία του με το betshop.gr: «Με τη συνεργασία αυτή θα μπορώ να προετοιμαστώ ακόμα καλύτερα για τους αγώνες μου, με σκοπό να κερδίσω και άλλα μετάλλια και να διατηρηθώ στην κορυφή».

Ο ίδιος είναι ενημερωμένος για την στήριξη που παρέχει το betshop.gr τα τελευταία χρόνια σε μεμονωμένους αθλητές, εστιάζοντας στη σημασία που έχουν τέτοιες συμφωνίες για όλους εκείνους που προσπαθούν καθημερινά αναδείξουν μόνοι τους τον ελληνικό αθλητισμό: «Είναι απαραίτητο για έναν αθλητή που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό να έχει την αναγκαία οικονομική στήριξη, η οποία του επιτρέπει να αφοσιώνεται στο άθλημά του για να μπορεί να φέρνει επιτυχίες για τη χώρα του. Η betshop με το χορηγικό της πρόγραμμα, προσφέρει σε έναν αθλητή τα απαραίτητα εφόδια για να φέρει άρτια εις πέρας τις αγωνιστικές του ανάγκες».

Οι χορηγικές συνεργασίες, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Πρόσφατα το betshop.gr ανακοίνωσε ότι για την τρέχουσα σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Πόλακ, η οποία αμέσως μετά την παρθενική συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στοχεύει να παραμείνει σε top επίπεδο και να διεκδικήσει νέες διακρίσεις στο μέλλον, διατηρώντας παράλληλα τη θέση της στην κλειστή κατηγορία της ελίτ του ελληνικού αθλητισμού.

Παράλληλα, το χορηγικό πρόγραμμα του betshop.gr θα συνεχίσει και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να στηρίζει τους ταλαντούχους αθλητές που διέπρεψαν την περασμένη σεζόν, ο καθένας στο χώρο του. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια του πινγκ πονγκ, Κατερίνα Τόλιου, τον ταλαντούχο πρωταθλητή στη σφύρα, Χρήστο Φραντζεσκάκη και τον «άρχοντα» των ρινγκ, Giannis Fejzullai!

Και σε αυτή τη χρονιά των μεγάλων απαιτήσεων και των υψηλών προσδοκιών, το Rise to the Challenge του betshop.gr συνεχίζει με το ίδιο πάθος, την ίδια επιμονή να αναδεικνύει το ευ αγωνίζεσθαι και να υποστηρίζει με πράξεις τον ελληνικό αθλητισμό. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης