Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Κωτσόβολος με καινοτόμες τεχνολογίες στη HORECA

Η Κωτσόβολος με καινοτόμες τεχνολογίες στη HORECA
Στο Ηall 2, στη θέση B12/C11, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας του K2B – business empowerment by Kotsovolos

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στη HORECA, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο εκθεσιακό event για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στην Ελλάδα, που πραγματοποιείται στο Metropolitan EXPO, από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022.
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη των κλάδων της εστίασης και των ξενοδοχείων, η Κωτσόβολος με το K2B – business empowerment by Kotsovolos, θα παρουσιάσει στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που ενδυναμώνουν και αναβαθμίζουν την επιχείρηση, ώστε να εξελίσσονται και να κατακτούν συνεχώς το καλύτερο. Συγκεκριμένα:
• My Signage, μία ολοκληρωμένη Digital Signage λύση διαχείρισης περιεχομένου, οθονών και παροχής υπηρεσιών όπως η δυνατότητα self – ordering για αναβαθμισμένη εμπειρία των πελατών της κάθε επιχείρησης.
• Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Ετικετών των Προϊόντων, για καινοτομία στην διαχείριση και προβολή των προϊόντων της επιχείρησης.
• Υπηρεσία Ελέγχου Ποιότητας Αέρα, για διασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας στους χώρους επίσκεψης των πελατών της επιχείρησης.
• Υπηρεσία KBOX, όπου προσφέρεται ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής και υποδομών IT από ένα μόνο σημείο – “all in a box”.
• Λύσεις Ηλεκτροκίνησης, ώστε κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση να έχει τη δυνατότητα επάνδρωσης με ηλεκτρικά οχήματα και λύσεις φόρτισης οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και τη μετάβασή της στη νέα εποχή του e-mobility.
• Υπηρεσία Διαχείρισης Μουσικής για τη διασφάλιση χρήσης μουσικής χωρίς δικαιώματα (Royalty-Inclusive background music).
Το Κ2Β - business empowerment by Kotsovolos είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την ανάπτυξη της επιχείρησης, λόγω των εξατομικευμένων λύσεων τεχνολογίας και υπηρεσιών με:
• Πάνω από 100 κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών και με περισσότερους από 50.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας και άμεσης εξυπηρέτησης των καθημερινών αναγκών.
• 18 Business Centers, με εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων, σε Ελλάδα και Κύπρο, εξειδικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση.
• Ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β, δίνοντας τη δυνατότητα για online αγορές από την άνεση του γραφείου.
• Ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B, με περισσότερους από 100 call agents για τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
• Άριστες υποδομές και άμεση εξυπηρέτηση, αφού διαθέτει 60.000 τ.μ. Logistic Center με 24/7 λειτουργία σε Ελλάδα και Κύπρο, 6.000 τ.μ. επισκευαστικό κέντρο και στόλο 360 φορτηγών και KVans για παραδόσεις έως και αυθημερόν.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, συνιστούν την Κωτσόβολος σύμβουλο εξέλιξης και ανάπτυξης της επιχείρησης, πάντα με την υποστήριξη της τεχνολογίας.
Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες K2B – business empowerment by Kotsovolos περιμένουν επιχειρηματίες με όραμα στην έκθεση της HORECA στο Metropolitan EXPO για να ανακαλύψουν μαζί με τους experts της ομάδας, τη λύση που τους ταιριάζει.
Ανακαλύψτε περισσότερα για τις υπηρεσίες K2B – business empowerment by Kotsovolos, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kotsovolos.gr/pages/k2b-launch?b2bEnable.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης