Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Κ+ πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Κωτσόβολος

Οι Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Κ+  πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Κωτσόβολος
Η εταιρεία με έναν ευρηματικό τρόπο, συνδέει τον σημαντικό ρόλο των τεχνικών του EKO Acropolis Rally, με την τεχνική υποστήριξη που προσφέρουν οι K+ experts

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της για τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες K+, εμπνευσμένη από το EKO Αcropolis Rally 2022, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που στηρίζει ως επίσημος χορηγός για 2η χρονιά, όπου η άρτια και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη αποτελεί προϋπόθεση για τη μοναδική εμπειρία θεάματος που μας προσφέρει.
Η Κωτσόβολος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το ρόλο της τεχνικής υποστήριξης. Τον υπηρετεί με υπευθυνότητα, με τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Κωτσόβολος Κ+ και το εξειδικευμένο προσωπικό Κ+ experts, το οποίο είναι σταθερά δίπλα στους πελάτες, όπου κι αν βρίσκονται, σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Με τους ανθρώπους της να αποτελούν την καρδιά των Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών K+, η Κωτσόβολος δημιουργεί προστιθέμενη αξία, το αναμφισβήτητο «plus» στην επιλογή Κωτσόβολος για κάθε καταναλωτή. Διασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση των συσκευών τους, η εταιρεία φροντίζει ώστε η ζωή των πελατών της, να είναι πιο ξέγνοιαστη και απολαυστική. 
Με τη νέα καμπάνια της, η Κωτσόβολος έρχεται να συνδέσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των τεχνικών του EKO Acropolis Rally με τον αντίστοιχο ρόλο και της δικής της τεχνικής υποστήριξης K+, ώστε κάθε συσκευή τεχνολογίας να επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις. 
Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζοντας ως επίσημος χορηγός το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, μας περιμένει να ζήσουμε από κοντά την αδρεναλίνη του αγώνα, στις 8 Σεπτεμβρίου, στο ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ και 9-11 Σεπτεμβρίου, στο Service Park στη Λαμία. Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο Κωτσόβολος σε ΟΑΚΑ και Λαμία, στο ειδικά διαμορφωμένο Service Point, θα βρουν την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της Κωτσόβολος, Κ+ team, που θα είναι εκεί για να παρέχει δωρεάν* ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης για smartphone & tablet. Και τα δώρα δεν σταματούν εκεί! Όσοι βρεθούν εκεί θα μπορούν να συμμετάσχουν στον μοναδικό Photo Contest by Canon, όπου εκτυπώνοντας το αγαπημένο τους στιγμιότυπο από το Ράλλυ Ακρόπολις στον CANON Pixma G640, θα μπουν στην κλήρωση για μία Φωτογραφική Μηχανή Mirrorless Canon EOS R10, και παράλληλα θα μπορέσουν να αποκτήσουν μία μεμβράνη ενισχυμένης προστασίας για το κινητό τους τηλέφωνο, την οποία θα τοποθετήσει δωρεάν ένας εξειδικευμένος τεχνικός. Επίσης, οι λάτρεις του αυτοκινήτου στο Service Park της Λαμίας, θα συναντήσουν μία ακόμα έκπληξη που θα τους ενθουσιάσει, καθώς θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στο Car Service Challenge και να συμμετάσχουν σε ένα πραγματικό service αυτοκινήτου, υπό την εποπτεία έμπειρων μηχανικών. Η καλύτερη επίδοση της κάθε ημέρας θα κερδίσει 1 κλιματιστικό υψηλών επιδόσεων Toyotomi ErAI. Τέλος, μαζί με την ανάδειξη του καλύτερου οδηγού στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 θα αναζητηθεί και ο καλύτερος οδηγός στην online version της διοργάνωσης στον παγκόσμιο τελικό WRC Esports, AR22 Esports presented by Kotsovolos που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και η Κωτσόβολος για άλλη μια χρονιά στηρίζει ως επίσημος χορηγός. Δείτε περισσότερα για όλα τα δρώμενα της Κωτσόβολος εδώ.Η Κωτσόβολος είναι δίπλα σε κάθε διαδρομή που υπόσχεται ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις. Ακριβώς όπως κάνει και καθημερινά, παρέχοντας με την υποστήριξη των εξειδικευμένων τεχνικών της και ενός πρότυπου επισκευαστικού κέντρου 6.000 τ.μ., ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης για να απολαμβάνουμε υψηλές επιδόσεις στις συσκευές μας! Με στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ εξυπηρέτησης, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών που παρέχεται τηλεφωνικά, με επίσκεψη του τεχνικού στο σπίτι, αλλά και στα 55 Service Points των καταστημάτων Κωτσόβολος πανελλαδικά. Κι όταν χρειαζόμαστε πραγματικά ασύλληπτες ταχύτητες service για μια γρήγορη επισκευή, η υπηρεσία Fix & Go, αναλαμβάνει να μας επιστρέψει έτοιμη τη συσκευή μας μέσα σε μια ώρα.

Η Κωτσόβολος δεν «πατά φρένο» και συνεχίζει την πορεία υψηλών ταχυτήτων και επιδόσεων για μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης