Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα δώρα έρχονται από τον Κωτσόβολο μέσα… σε μία ώρα

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα δώρα έρχονται από τον Κωτσόβολο μέσα… σε μία ώρα
Δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα από τον Κωτσόβολο; Στην πόρτα μας μέσα σε μία ώρα, μέσω της συνεργασίας της με το Wolt Drive, την νέα υπηρεσία delivery της Wolt

Η Κωτσόβολος, επενδύοντας στις άμεσες παραδόσεις των προϊόντων της, γίνεται ο ιδανικός προορισμός για δώρα τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς εξασφαλίζει την παράδοση των παραγγελιών μέσα σε 60 λεπτά.
Οι αγορές γίνονται ακόμα πιο εύκολες, γρήγορες και διασκεδαστικές αυτά τα Χριστούγεννα, αφού όσοι δεν προλαβαίνουν να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα της Κωτσόβολος και να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μπορούν να τα παραγγείλουν από το kotsovolos.gr και να τα λάβουν μέσα σε 60 λεπτά.
Έτσι, ο καταναλωτής επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί μέσα από μία πληθώρα tech προϊόντων που αφορούν ενδεικτικά σε κατηγορίες όπως computing, εικόνας & ήχου, κινητής τηλεφωνίας, gaming και συσκευές προσωπικής φροντίδας και η παραγγελία φθάνει στην πόρτα του μέσα σε μία ώρα.
Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης που διαθέτει η εταιρεία με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, όπως την αυθημερόν παράδοση για παραγγελίες έως τις 15:00, την παράδοση μέσα σε 24 ώρες σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, που διαθέτει.
Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί και κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην άμεση παράδοση, χωρίς καθυστερήσεις. Μέσω της συνεργασίας της με το Wolt Drive, της υπηρεσίας παράδοσης εντός μίας ώρας, «σπάει κάθε ρεκόρ», δημιουργώντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται τόσο σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όσο και στις ανάγκες του καταναλωτή για μία Καλύτερη Ζωή.
Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία, κάνοντας κλικ εδώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης