Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Κωτσόβολος με τα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ», γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Η Κωτσόβολος με τα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ», γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
Η Κωτσόβολος, μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης σελίδας, επεξηγεί και καθοδηγεί βήμα-βήμα τους ενδιαφερόμενους για τα οφέλη του προγράμματος και τους ενημερώνει σχετικά με τις λύσεις που προσφέρει
Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και δίνει τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις που απασχολούν έως και 250 εργαζόμενους να μεταβούν στη ψηφιακή εποχή, παρέχοντάς τους business λύσεις και σύγχρονες τεχνολογίες.
Με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων του K2B – Business empowerment by Kotsovolos, παρέχεται η απαραίτητη τεχνογνωσία για τον κατάλληλο συνδυασμό ψηφιακών λύσεων που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή. Μέσω της Κωτσόβολος, οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις «ενδυναμώνονται στο 100%», αφού βρίσκουν την ιδανική λύση που τους ταιριάζει επωφελούμενες από το πρόγραμμα με επιδότηση 90%, λαμβάνοντας επιπλέον μια δωροεπιταγή αντίστοιχης αξίας με το υπόλοιπο 10% της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα, την οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν στις επόμενες αγορές τους.
Με προτάσεις στους τομείς παραγωγικότητας, συνεργασίας, βελτίωσης της λειτουργίας της επιχείρησης, ηλεκτρονικού εμπορίου, ασφάλειας και εμπιστοσύνης συναλλαγών όπως και προτάσεις αύξησης πωλήσεων μέσω αποτελεσματικού SMS & Viber marketing, οι επιχειρήσεις θα βρουν αυτά που χρειάζονται ώστε να μετασχηματιστούν ψηφιακά και να γίνουν πιο σύγχρονες και ανταγωνιστικές.
Η ομάδα των εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων του K2B – Business empowerment by Kotsovolos, θα προτείνει τις κατάλληλες λύσεις σε κάθε επιχείρηση που είναι δικαιούχος του προγράμματος, μέσα από λογισμικά και λύσεις από παγκοσμίως γνωστούς κατασκευαστές, αλλά και κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης (set up) για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών που μπορεί να έχουν οι δικαιούχοι του προγράμματος.
Η Κωτσόβολος, μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης σελίδας, επεξηγεί και καθοδηγεί βήμα-βήμα τους ενδιαφερόμενους για τα οφέλη του προγράμματος και τους ενημερώνει σχετικά με τις λύσεις που προσφέρει.
Κάνε κλικ εδώ και εξασφάλισε το ψηφιακό μέλλον της επιχείρησής σου, με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας της Κωτσόβολος ή τηλεφώνησε στο 210 29 99 800.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης