Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αθ. Κώτσιος: Θα είμαστε δίπλα στον συνάδελφο για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα εργασιακά δικαιώματά του

Αθ. Κώτσιος: Θα είμαστε δίπλα στον συνάδελφο για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα εργασιακά δικαιώματά του
Η Ανανεωτική Κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" με εντιμότητα, με ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα συνεχίζει και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη, επισημαίνει ο Αθ. Κώτσιος
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της Ανανεωτικής Κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" στην Εθνική Τράπεζα με δελτίο τύπου προς το " bankingnews.gr " αναφέρει τα εξής :
Η Ανανεωτική Κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" με εντιμότητα, με ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα συνεχίζει και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να υπερασπίζεται την διασφάλιση της εργασίας των Συναδέλφων - Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα με όραμά της την δημιουργία ενός ισχυρού και δημοκρατικού ΣΥΕΤΕ.
Με Επικεφαλής τον Γιάννη Πούπκο, που εγκατέλειψε την Καρέκλα του Αντιπροέδρου του ΣΥΕΤΕ, Αψηφώντας την Σιγουριά της Συνδικαλιστικής Θέσης σε Αντίθεση με Άλλους Καρεκλοκένταυρους που κάνουν μυστικές και αδιαφανείς συμφωνίες, για να αγωνιστεί με Αποφασιστικότητα και Εντιμότητα για έναν ΙΣΧΥΡΟ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε που θα διασφαλίζει το Εργασιακό Παρόν και Μέλλον μας στην Εθνική Τράπεζα !!!
Με Ειλικρίνεια και Εντιμότητα, με Όραμα και Προοπτική, με Αίσθημα Ευθύνης απέναντι στους Συναδέλφους κάναμε μία Νέα Αρχή, δημιουργήσαμε μία Νέα Ανανεωτική Κίνηση Εργαζομένων αποτελούμενη από εργαζόμενους συναδέλφους που βιώνουν τα καθημερινά εργασιακά προβλήματα, θα τα αναδεικνύουν και θα αγωνίζονται για την επίλυση τους !
Με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κοπή της πίτας της παράταξής μας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» στην Αθήνα.
Συνεχίζουμε δυναμικά και το 2023.
Συνεχίζουμε να διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.
Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης