Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Εθνικό Λαχείο: Στις 20 Ιουνίου η πρώτη κλήρωση της 260ης έκδοσης

Εθνικό Λαχείο: Στις 20 Ιουνίου η πρώτη κλήρωση της 260ης έκδοσης
Πώς να διεκδικήσετε 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη με μόλις 4 ανανεώνεις
Στα καταστήματα ΟΠΑΠ διατίθενται εδώ και λίγες ημέρες οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου. Η 260η έκδοση ξεκινά την Τρίτη, 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου, με την κλήρωση για το εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ.
«Ο ιδιαίτερος τρόπος διεξαγωγής του, αλλά και το εγγυημένο έπαθλο του ενός εκατομμυρίου ευρώ, κατατάσσουν το Εθνικό Λαχείο ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Υπάρχουν πελάτες στο κατάστημα μας που προμηθεύονται τον ίδιο αριθμό εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα κάποιοι μοιράζονται τους λαχνούς με την επόμενη γενιά», σημειώνει η κα Ελένη Φραγκιαδάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Πολύγωνο.

Οι ημερομηνίες των κληρώσεων

Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται τέσσερις κληρώσεις, με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα. Η κα Φραγκιαδάκη εξηγεί: «Εκτός από το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ, οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου διεκδικούν και πολλά ενδιάμεσα κέρδη, καθώς κάθε κλήρωση περιλαμβάνει υπό-κληρώσεις. Έτσι οι παίκτες έχουν περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη με μόλις 4 ανανεώσεις. Η πρώτη κλήρωση της 260ης έκδοσης ξεκινά στις 20 Ιουνίου, ακολουθεί η Β΄ κλήρωση στις 4 Ιουλίου, έπεται η Γ΄ κλήρωση στις 17 Ιουλίου και ολοκληρώνεται με την Δ’ κλήρωση, από τις 4 έως τις 24 Αυγούστου. Οι λαχνοί κυκλοφορούν σε δεκάδες αξίας 40 ευρώ για κάθε κλήρωση, ενώ κάθε τεμάχιο κοστίζει 4 ευρώ».

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ και ο νικητής της 259ης έκδοσης

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας Ελένης Φραγκιαδάκης, που βρίσκεται στην οδό Βαφειοχωρίου 71 στο Πολύγωνο Αττικής, αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερό για έναν πελάτη που κέρδισε 1.000.000 ευρώ στην προηγούμενη έκδοση του Εθνικού Λαχείου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο νικητής του Μεγάλου Λαχνού είχε προμηθευτεί τους λαχνούς του από το κατάστημά μας. Η υπερτυχερός είναι παίκτης του Εθνικού εδώ και χρόνια. Του ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο», τονίζει χαρακτηριστικά η κα Φραγκιαδάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης