Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σήμερα στις 18:00 το μεγάλο πάρτι του ΟΠΑΠ για τα 40 χρόνια του Αυθεντικού Μαραθωνίου – Ανοιχτή πρόσκληση για όλους με δράσεις και εκπλήξεις

Σήμερα στις 18:00 το μεγάλο πάρτι του ΟΠΑΠ για τα 40 χρόνια του Αυθεντικού Μαραθωνίου – Ανοιχτή πρόσκληση για όλους με δράσεις και εκπλήξεις
Ο ΟΠΑΠ, Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου για 13η συνεχή χρονιά, για να γιορτάσει την 40η επέτειο, διοργανώνει σήμερα το απόγευμα ένα μεγάλο πάρτι, με ανοιχτή πρόσκληση για όλους, στο Χωριό των Χορηγών
Λίγες μόνο ώρες απομένουν για την έναρξη της κορυφαίας γιορτής του ελληνικού αθλητισμού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που γιορτάζει εφέτος 40 χρόνια.
Ο ΟΠΑΠ, Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου για 13η συνεχή χρονιά, για να γιορτάσει την 40η επέτειο, διοργανώνει σήμερα το απόγευμα ένα μεγάλο πάρτι, με ανοιχτή πρόσκληση για όλους, στο Χωριό των Χορηγών.
Ο ΟΠΑΠ μας περιμένει, μετά τις 6 το απόγευμα, στο περίπτερό του, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα για το αποκορύφωμα του αγωνιστικού διημέρου, την κλασσική διαδρομή των 42.195 μέτρων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Το ΟΠΑΠ Street Party θα πλαισιωθεί με τους DJs, Agent Greg και Jason Wasabi, ενώ θα προσφέρονται burgers & mocktails για ανακτήσουν την ενέργειά τους οι δρομείς, που θα έχουν συμμετάσχει νωρίτερα στους αγώνες των 10 χλμ ΟΠΑΠ και του Universities Night Run ΟΠΑΠ.
Μάλιστα, λίγο πριν την εκκίνηση, ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει ειδικά warm-up sessions για όλους τους δρομείς στο Ζάππειο.

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό των δρομέων και την Κυριακή

Όσοι βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του διημέρου, είτε για να τρέξουν είτε για να στηρίξουν τους δρομείς, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το περίπτερο του ΟΠΑΠ, που θα βρίσκεται στο Χωριό των Χορηγών. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό θόλο που θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας φορώντας ειδικά VR γυαλιά.
Πριν την έναρξη του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, ο ΟΠΑΠ θα οργανώσει και πάλι warm – up sessions για την κατάλληλη προετοιμασία των δρομέων, ενώ μετά τον τερματισμό θα προσφέρονται σνακ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης