Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενισχύει το έργο των Γιατρών του Κόσμου

tags :
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενισχύει το έργο των Γιατρών του Κόσμου
Η εταιρεία αναλαμβάνει αυτές τις γιορτές να καλύψει τις ανάγκες για 12.000 γεύματα προς τους ωφελούμενους του Οργανισμού σε Αττική, Θεσσαλία, Φθιώτιδα και Θεσσαλονίκη

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με σταθερή δέσμευση να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι, κάνοντας πράξη το μήνυμα της φετινής καμπάνιας της Coca-Cola «Μοιράσου τον Αϊ Βασίλη που κρύβεις μέσα σου». Στηρίζει ουσιαστικά το πολύτιμο έργο των Γιατρών του Κόσμου στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, εξασφαλίζοντας γεύματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Με στόχο να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης που αποπνέει το πνεύμα των Χριστουγέννων, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει περισσότερα από 12.000 γεύματα μέσω της ανθρωπιστικής οργάνωσης των Γιατρών του Κόσμου στις ακόλουθες περιοχές: Δήμος Αθηναίων, Δήμος Πειραιώς και όμοροι Δήμοι, Δήμος Αχαρνών και όμοροι Δήμοι, Δήμος Περάματος, Δήμος Λαμιέων, Δήμος Παλαμά, Δήμος Φαρκαδόνας, Δήμος Νοτίου Πηλίου, Δήμος Φαρσάλων και Δήμος Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης.
H Κωνσταντίνα Στεργιοπούλου, Customer & Community Partnerships Manager στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Η προσφορά στην κοινωνία, η συμπερίληψη και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας είναι αξίες αμετάβλητες για εμάς στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, γι’ αυτό το λόγο με κάθε ευκαιρία στηρίζουμε κοινωφελείς σκοπούς. Μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια που αυτές τις γιορτές συνεισφέρουμε ουσιαστικά στο έργο των Γιατρών του Κόσμου σε πανελλαδικό επίπεδο. Ξέρουμε όλοι πως όταν οι άνθρωποι μοιράζονται τον Αϊ Βασίλη που κρύβουν μέσα τους, η αληθινή μαγεία πολλαπλασιάζεται… σε μία περίοδο που τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ».
Μοιράσου κι εσύ τον Άγιο Βασίλη που κρύβεις μέσα σου, επιλέγοντας προϊόντα Coca-Cola, Schweppes και Costa Coffee έως τις 3 Ιανουαρίου 2024 στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης