Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Μία κίνηση αγάπης από την nrg για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

tags :
Μία κίνηση αγάπης από την nrg για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τη νέα ταινία Wοnka και να πάρουν δώρα από τον Αη Βασίλη

Στο πλευρό των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS, βρέθηκε η nrg και φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο, για 3η χρονιά. Τα παιδιά του Κέντρου  Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης Αθήνας των Παιδικών Χωριών SOS είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτα την νέα ταινία Wonka στα Village Cinemas στο Mall και να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς.
Εκεί τους περίμεναν οι άνθρωποι της nrg αλλά και ο Αη Βασίλης με το ξωτικό του που μοίρασαν δώρα και χαμόγελα, έβγαλαν φωτογραφίες και μίλησαν με τα παιδιά.
Η nrg κάθε χρόνο υποστηρίζει έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS και μας καλεί να φωτίσουμε τις καρδιές και τις στιγμές όσων αγαπάμε αλλά και όσων έχουν ανάγκη.

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 136 χώρες σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας χιλιάδες παιδιά. Στην Ελλάδα δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Στηρίζουν παιδιά που είναι ορφανά, εγκαταλελειμμένα ή παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν. Παράλληλα, κρατάνε τις βιολογικές οικογένειες ενωμένες, δίνουν τη δυνατότητα οικογενειακής αποκατάστασης σε όσα παιδιά την έχουν ανάγκη, υποστηρίζουν νέους στην πορεία τους προς την ανεξαρτησία και υπερασπίζονται τα δικαιώματα των παιδιών. Συμμετέχουν στη ζωή των τοπικών κοινοτήτων και ανταποκρίνονται στις ανάγκες ανάπτυξης των πιο ευάλωτων παιδιών και νέων. Δημιουργούν προγράμματα πρόληψης, που έχουν στόχο την ενίσχυση οικογενειών για την αποφυγή της εγκατάλειψης των παιδιών τους παρέχοντας δωρεάν ψυχοκοινωνικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
Το ταξίδι και φέτος τις γιορτές λέει nrg και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης