Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Giant Heart και Γιάννης Κωνσταντέλιας δίνουν χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου

Giant Heart και Γιάννης Κωνσταντέλιας δίνουν χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου
Στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς της εορταστικής περιόδου, το Giant Heart μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, ενός οργανισμού με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο το οποίο υποστηρίζεται σταθερά από τη Novibet

Για τρίτη συνεχόμενη φορά η Novibet, μαζί με τον ποδοσφαιριστή και Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart Γιάννη Κωνσταντέλια, στάθηκαν στο πλευρό του Ορφανοτροφείου Βόλου χαρίζοντας γιορτινά δώρα στα παιδιά που φιλοξενεί.Μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart, η Novibet, η κορυφαία GameTech εταιρεία 100% ελληνικών συμφερόντων, θέτει ως στρατηγική προτεραιότητα την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων με σημαντικό θετικό αντίκτυπο, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά.
Στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς της εορταστικής περιόδου, το Giant Heart μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, ενός οργανισμού με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο το οποίο υποστηρίζεται σταθερά από τη Novibet.
Πιο συγκεκριμένα, το Giant Heart επισκέφθηκε την πόλη του Βόλου για να δωρίσει στα παιδιά του Ορφανοτροφείου καινούρια ποδήλατα, αντικαθιστώντας τα παλιά τους που καταστράφηκαν από τις σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν πρόσφατα την περιοχή. Παράλληλα, στα παιδιά μοιράστηκαν και laptops και tablets τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή τους στις νέες ψηφιακές εφαρμογές του εκπαιδευτικού συστήματος.
Η συγκεκριμένη δράση προσφοράς έγινε σε συνεργασία με τον κορυφαίο ανερχόμενο αστέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννη Κωνσταντέλια, του οποίου ιδιαίτερη πατρίδα αποτελεί ο Βόλος. Ο Γιάννης μοίρασε δώρα και αυτόγραφα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου, ενώ υπέγραψε και δύο ποδοσφαιρικές εμφανίσεις με το όνομά του για να τοποθετηθούν στα δωμάτιά τους, ως ενθύμιο της επίσκεψής του.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση προσφοράς, ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Στη Novibet έχουμε ως ύψιστη προτεραιότητα να υλοποιούμε δράσεις που βελτιώνουν τις ζωές των συνανθρώπων μας, εστιάζοντας στη νεολαία. Τις γιορτές που πέρασαν, με μεγάλη χαρά προσφέραμε μαζί με τον Γιάννη Κωνσταντέλια δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, ενός οργανισμού που έχουμε αγκαλιάσει με διάφορες ενέργειες προσφοράς. Η πρωτοβουλία μας αυτή είναι ένα μικρό μόνο μέρος της προσπάθειας που κάνουμε για να έχουμε σταθερή θετική συμβολή στις τοπικές κοινωνίες που έχουμε παρουσία μέσω και των χορηγικών μας ενεργειών».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης