Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διεύρυνση της στρατηγικής συνεργασίας EnerSys και Northbatt στις βιομηχανικές Μπαταρίες

Διεύρυνση της στρατηγικής συνεργασίας EnerSys και Northbatt στις βιομηχανικές Μπαταρίες
Η NorthΒatt ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών μπαταριών για πάνω από 40 χρόνια

Η EnerSys είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας και ηλεκτροκίνησης για βιομηχανικές εφαρμογές. Από τις παραδοσιακές μπαταρίες έλξης μολύβδου οξέος ανοικτού τύπου, έως την προηγμένη τεχνολογία μπαταριών χωρίς συντήρηση NexSys TPPL και ιόντων λιθίου NexSys iON, η EnerSys παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο λύσεων προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη.
Η NorthΒatt ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών μπαταριών για πάνω από 40 χρόνια. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και παρουσία σε όλα τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών της σε ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογών. 
«Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν υπάρχουν δύο επιχειρήσεις που να έχουν τις ίδιες ανάγκες, η λογική ‘one-size-fits-all’ δεν υφίσταται πλέον όσον αφορά την επιλογή της τεχνολογίας στις μπαταρίες. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την εταιρία NorthΒatt», δήλωσε ο Ελευθέριος Στροφύλλας, Business Manager Greece and Balkan στην EnerSys. «Η τεχνογνωσία της NorthΒatt στην συναρμολόγηση στοιχείων HAWKER Perfect Plus, σε συνδυασμό με την ικανότητα τους στη συντήρηση μπαταριών NexSys και την εκπόνηση μελετών βελτιστοποίησης στόλου οχημάτων με το λογισμικό μοντελοποίησης EnSite, ενισχύει την ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες μας με όλες τις τεχνολογικές λύσεις της EnerSys.»
«Η συνεργασία μας με την EnerSYS αποκτά νέα δυναμική. Οι μπαταρίες που κατασκευάζονται στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν πλέον να διατίθενται επώνυμα στους συνεργάτες της NorthΒatt, εξασφαλίζοντας τη γνωστή συνέπεια, ταχύτητα και αξιοπιστία. Η στενότερη συνεργασία των δύο εταιρειών θα δώσει νέα ώθηση στην ήδη δυναμική πορεία της Northbatt που τα τελευταία τρία χρόνια έχει τριπλασιάσει τα οικονομικά της μεγέθη και εξάγει πλέον σε πάνω από 25 χώρες» τόνισε ο Κωνσταντίνος Μεταξάς, Γενικός Διευθυντής της NorthΒatt AE.  

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης