Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Κώτσιος: Δεν μπορεί να υπάρξει καλή ποιότητα ζωής για τους συναδέλφους εάν δεν υπάρχει υψηλό επίπεδο παροχών υγείας

Κώτσιος: Δεν μπορεί να υπάρξει καλή ποιότητα ζωής για τους συναδέλφους εάν δεν υπάρχει υψηλό επίπεδο παροχών υγείας
Δήλωση του Αθ. Κώτσιου, Γενικού Συμβούλου της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της Ανεξάρτητης Ανανεωτικής Κίνησης " ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ"
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Στέλεχος της Ανεξάρτητης Ανανεωτικής Κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" με δήλωσή του στο bankingnews αναφέρει τα ακόλουθα για τον σημαντικό ρόλο του Ταμείου Υγείας (ΤΥΠΕΤ) στην ζωή των εν ενεργεία και συνταξιούχων τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής τράπεζας:

"Δεν μπορεί να υπάρξει καλή ποιότητα ζωής για τους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους εάν δεν υπάρχει υψηλό επίπεδο παροχών υγείας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Γι’ αυτό και το ΤΥΠΕΤ στέκεται στην κορυφή των συλλογικών θεσμών γύρω από τους οποίους έχουμε δομήσει τις ζωές μας και αυτές των οικογένειών μας.
Οι πολιτικές εξασφάλισης της οικονομικής σταθερότητας και της βιωσιμότητας του ΤΥΠΕΤ συγκεντρώνουν την προσοχή και το συνεχές ενδιαφέρον της Ανεξάρτητης Ανανεωτικής Κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ".
Όλες οι αποφάσεις και οι δράσεις μας είναι προσανατολισμένες σε αυτήν την κατεύθυνση και στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών υγείας.
Μέσα στην πρωτοφανή κρίση της πανδημίας, με τις πρόσθετες για την πατρίδα μας δυσκολίες, αναδύθηκαν οι αξίες της ανθρωπιστικής κοινωνίας, της αλληλεγγύης, της δημόσιας υγείας. Ιδιαίτερα αυτήν τη χρονική περίοδο με τις υπάρχουσες αρνητικές εξελίξεις στη χώρα μας στους τομείς της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Υγείας (Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το Ε.Σ.Υ. υπολειτουργεί), όλοι μας εκτιμούμε περισσότερο την αξία της υγείας και κατανοούμε τη δύναμη της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.
Τις αξίες δηλαδή πάνω στις οποίες έχει δομηθεί το ΤΥΠΕΤ, που είναι καταξιωμένο στη συνείδηση των συναδέλφων στο μέτρο του ανθρωποκεντρικού του χαρακτήρα.
Αφετηρία και τέρμα στην πολιτική του ΤΥΠΕΤ για το "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" θα αναγνωρίζεται πάντα ο συνάδελφος και η προστασία της υγείας του.
Με γνώμονα αυτές τις αξίες και οδηγό τη δημοκρατική διοίκηση και την ορθολογική διαχείριση συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ως "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση και την προάσπισή του, που πρέπει να είναι και μέλημα όλων μας.
Όλοι μας ευχόμαστε να επουλωθούν οι πληγές που άφησε η πανδημία και να ξεπεραστούν γρήγορα οι επιπτώσεις της.
Το ΤΥΠΕΤ με την υπευθυνότητα που απαιτείται αλλά και με τη σοβαρότητα που αρμόζει για την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας των μελών του, βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας για την Ανανεωτική Κίνηση "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ".
Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού του ΤΥΠΕΤ (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό). Είναι αρωγοί μας στην πορεία της οργάνωσης της φροντίδας της υγείας των συναδέλφων μας, της μετάβασης στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή και της συνεχούς διοικητικής βελτίωσης. Στην περίοδο των πολλών κρουσμάτων του κορωνοϊού πρόσφεραν στην πλειοψηφία τους με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, συμβάλλοντας μέγιστα στο θετικό αποτέλεσμα.
Οι πολιτικές εξασφάλισης της βιωσιμότητας του ΤΥΠΕΤ συγκεντρώνουν την προσοχή και το σταθερό ενδιαφέρον της Παράταξής μας, με όλες τις αποφάσεις και δράσεις της να είναι προσανατολισμένες σε αυτή την κατεύθυνση.
Στόχος μας είναι η βιωσιμότητα του ΤΥΠΕΤ να κερδηθεί στην πράξη. Ο στόχος της βιωσιμότητας είναι αλληλένδετος με τον στόχο της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση της ποιότητας.
Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα της ψηφιακής εποχής. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών αιχμής επιτυγχάνει την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών και την ψηφιακή σύνδεση των μελών με τον φορέα Υγείας.
Επενδύουμε στη διαφάνεια, στη λογοδοσία και στη συνεχή βελτίωση της λογιστικής και διαχειριστικής οργάνωσης και στον έλεγχο όλων των διαδικασιών. Σεβόμαστε κάθε ευρώ από τις εισφορές των ασφαλισμένων μελών του ΤΥΠΕΤ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης