Δελτία Τύπου

Κώτσιος: Οι υπάλληλοι των τραπεζών εργάζονται καθημερινά με επαγγελματισμό για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες

Κώτσιος: Οι υπάλληλοι των τραπεζών εργάζονται καθημερινά με επαγγελματισμό για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες
Τι αναφέρει ο Αθ. Κώτσιος,  Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και στέλεχος της ανεξάρτητης ανανεωτικής κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ"
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ), Επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ στον νομό Λάρισας και Στέλεχος της ανεξάρτητης ανανεωτικής κίνησης "ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" σε μήνυμά του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα αναφέρει τα εξής:

"Να νικήσουμε τα προβλήματα. Να φύγουμε μπροστά. Με γνώση και σχέδιο. Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται.
Το Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια καινούρια εποχή με ελπίδα, πίστη και αποφασιστικότητα. Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τους πολίτες πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες όπως την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, τη δημοκρατία, την αξιοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Αξίες που αποτελούν τα εχέγγυα για μια Ελλάδα σύγχρονη, δυνατή και ανεξάρτητη.
Ευχόμαστε το φως της Ανάστασης να πλημμυρίσει τις καρδιές μας και να μας δείξει το δρόμο της αγάπης και του σεβασμού προς το συνάνθρωπο. Με υγεία και δύναμη ας πορευτούμε για ένα καλύτερο και δημιουργικότερο μέλλον.
Οι συνάδελφοι-υπάλληλοι που εργάζονται στις τράπεζες, δίνουν μάχες, με επαγγελματισμό, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας. Δίνουν μάχες καθημερινά, στην πρώτη γραμμή, πίσω από τα γκισέ και τα γραφεία τους, σε δύσκολες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας καθημερινά δύσκολες καταστάσεις.
Φέτος, η ευχή "Καλή Ανάσταση" έχει ουσία ζωής για όλους ανεξαιρέτως, λόγω των πολέμων στην Ουκρανία, στη Γάζα και την ακρίβεια που έχει φτάσει στα ύψη, πέρα από το θρησκευτικό της νόημα.
Εύχομαι από ψυχής "Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα" σε όλο τον κόσμο και τους τραπεζοϋπαλλήλους - συναδέλφους, τις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους, υγεία, ειρήνη και δύναμη.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες πολίτες με υγεία και ευτυχία!
Καλή δύναμη και αισιοδοξία στους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους για ένα καλύτερο εργασιακό παρόν και μέλλον".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης