Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει» - Νέα διαφημιστική ταινία της NN Hellas

tags :
«Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει» - Νέα διαφημιστική ταινία της NN Hellas
Γιατί η ζωή είναι πάντα μπροστά...

Με τη νέα της ταινία, η NN Hellas αναδεικνύει την αναγκαιότητα να έχει κανείς ένα σταθερό στήριγμα δίπλα του, όταν αντιμετωπίζει μία δύσκολη στιγμή. Στο τηλεοπτικό spot, βλέπουμε τα όνειρα της νεαρής πρωταγωνίστριας που ξεκινά τις σπουδές της στο εξωτερικό, να μην αναβάλλονται λόγω της ασθένειας του πατέρα της. Και τον ίδιο, να μπορεί να αφοσιωθεί στην ανάρρωσή του, έχοντας στο πλευρό του την ΝΝ και τα προγράμματα υγείας που προσφέρει. Έτσι, μπορεί να φροντίζει παράλληλα με την υγεία του και για τα σχέδια της οικογένειάς του. Γιατί το αύριο δεν μπορεί να περιμένει.
Όταν προκύπτει ένα πρόβλημα υγείας, σκεφτόμαστε εκείνους που βασίζονται σε εμάς και πως θα είμαστε δίπλα τους μέχρι να το αντιμετωπίσουμε. Η ΝΝ φροντίζει την υγεία των ασφαλισμένων της και όλα όσα αγαπούν μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων ασφάλισης, ενώ το NN ExtraMed, προσφέρει με τη διάγνωση μίας σοβαρής πάθησης, ένα σημαντικό κεφάλαιο για τις ανάγκες τους, όσο θα αναρρώνουν.
Γιατί η ζωή είναι πάντα μπροστά.
Mε ευθύνη και σταθερότητα, στόχος της εταιρίας είναι να επιβεβαιώνει στους ασφαλισμένους της, την επιλογή τους να επενδύσουν σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.

Δείτε εδώ τη νέα ταινία της NN Hellas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης