Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

HELL Energy: Θέτει σε λειτουργία νέα παραγωγική μονάδα και πλέον διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστασιακό συγκρότημα στον κόσμο

HELL Energy: Θέτει σε λειτουργία νέα παραγωγική μονάδα και πλέον διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστασιακό συγκρότημα στον κόσμο
Η πρωτοπόρα εταιρεία ενεργειακών ποτών σημειώνει ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο: Στις 24 Μαΐου 2024 εγκαινίασε στο Szikszó μια νέα εργοστασιακή μονάδα εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Η HELL Energy κλείνει φέτος 18 χρόνια πορείας και ανάπτυξης στον κλάδο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και 15 χρόνια λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας, επιτυγχάνοντας πλέον ημερήσια δυναμικότητα ύψους 18 εκατομμυρίων ποτών.
Η πρωτοπόρα εταιρεία ενεργειακών ποτών σημειώνει ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο: Στις 24 Μαΐου 2024 εγκαινίασε στο Szikszó μια νέα εργοστασιακή μονάδα εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η μονάδα εγκαινιάστηκε στο βιομηχανικό πάρκο της HELL, το οποίο καλύπτει πλέον έκταση 771,100 τ.μ. κι έρχεται να αναβαθμίσει σημαντικά την παραγωγική δραστηριότητα της HELL, καθώς μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα έως και 10 δισεκατομμύρια κουτιά ποτών ετησίως, συμπεριλαμβανομένων 4 δισεκατομμυρίων συσκευασιών και 6 δισεκατομμυρίων τελικών προϊόντων. Το εργοστασιακό συγκρότημα της HELL, μετά από αυτή την στρατηγική κίνηση, θεωρείται το μεγαλύτερο εργοστάσιο ίδιας ιδιοκτησίας στον κόσμο.
Ημερησίως, αυτό μεταφράζεται σε διακίνηση έως και 31 εκατομμυρίων κουτιών αλουμινίου, εκ των οποίων τα 13 εκατομμύρια κατασκευάζονται και τα 18 εκατομμύρια γεμίζονται. Επιπλέον, το νέο εργοστασιακό συγκρότημα είναι κατάλληλο για την παραγωγή μεγαλύτερων κουτιών αλουμινίου 500ml, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη ευρείας γκάμας προϊόντων του ομίλου.

Η HELL Energy θεωρείται μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στον κόσμο, γεγονός που διαφαίνεται από την επιτυχία, τόσο της εγχώριας, όσο και της εξαγωγικής της δραστηριότητας. Η 100% ουγγρική εταιρεία δημιουργήθηκε το 2006 και μέχρι το 2010 κατάφερε να κυριαρχήσει στην αγορά της Ουγγαρίας, και όχι μόνο, καθώς με εξαγωγές σε περισσότερες από 60 χώρες-  θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά ενεργειακών ποτών. Είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο που διαθέτει ισχυρό εμπορικό σήμα, ευρεία γκάμα προϊόντων σε προσιτές τιμές, καθώς και ιδιόκτητα, σύγχρονα εργοστάσια, με μοναδική στρατηγική τοποθέτηση σε παγκόσμια κλίμακα.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας η λειτουργία της νέας μας παραγωγικής μονάδας. Δεν πρόκειται μόνο για εγκαίνια ενός κτιρίου, αλλά για την αρχή μιας νέας εποχής για τη HELL, όπου η παραγωγή και το γέμισμα των συσκευασιών θα πραγματοποιούνται στο ίδιο κτίριο. Πρόκειται για το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας στον κλάδο, στο οποίο η ανταγωνιστικότητα και η βιωσιμότητα συνδέονται στενά με την προστασία του περιβάλλοντος.». - δήλωσε ο Barnabás Csereklye, Διευθύνων Σύμβουλος της HELL Energy Hungary Ltd

A person standing at a podium in front of a crowd of people

Description automatically generated

Στα εγκαίνια της μονάδας εορτάστηκε επίσης η 18η επέτειος από την ίδρυση της HELL, υπογραμμίζοντας την ταχεία ανάπτυξη του ομίλου και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του. Η εμβληματική μάρκα κατέχει σήμερα τον ρόλο του ηγέτη της αγοράς σε 10 χώρες του κόσμου. Εκτός από τα ενεργειακά ποτά, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της περιλαμβάνει παγωμένο τσάι και αναψυκτικά, βιταμινούχα ροφήματα και νερό υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, περιλαμβάνει παγωμένους καφέδες της σειράς HELL Ice Coffee, η οποία κατέχει ήδη ηγετική θέση στην αγορά σε 5 χώρες.

Όλα τα προϊόντα του ομίλου παράγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της βιομηχανίας τροφίμων, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και ασπαρτάμη.

www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης