Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Relational επεκτείνεται στη Δυτική Ευρώπη με νέο γραφείο στο Άμστερνταμ

Η Relational επεκτείνεται στη Δυτική Ευρώπη με νέο γραφείο στο Άμστερνταμ
Η επέκταση της Relational στην Ολλανδία αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία,  καθώς το άνοιγμα του νέου γραφείου συνιστά ένα ακόμη παράδειγμα της ανάπτυξης και της ενίσχυσης των υπηρεσιών της διεθνώς
Η Relational Α.Ε., στα πλαίσια του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξή της στις παγκόσμιες αγορές, ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου της γραφείου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.
Σε συνέχεια της παρουσίας της εταιρείας σε Αθήνα, Ρουμανία και Κένυα, αυτό είναι το τέταρτο σε σειρά γραφείο και το πρώτο στην δυτική Ευρώπη. 
Η απόφαση να ιδρυθεί γραφείο στο Άμστερνταμ βασίστηκε στους παρακάτω παράγοντες: 

Fintech κόμβος: Το Άμστερνταμ κερδίζει τα εύσημα ως βασικός Eυρωπαϊκός κόμβος για το fintech. Το πρωτοπόρο επιχειρηματικό του οικοσύστημα,  με τον μεγάλο αριθμό νεοφυών επιχειρήσεων, καθιερωμένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και υποστηρικτικό ρυθμιστικό πλαίσιο, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τις καινοτόμες λύσεις της Relational. 

Κορυφαίο ανθρώπινο δυναμικό: Η Ολλανδία διαθέτει υψηλού επιπέδου,  πολύγλωσσο ανθρώπινο δυναμικό με εξειδίκευση στα οικονομικά και την τεχνολογία. Αυτή η συνθήκη συμβάλει καθοριστικά στην συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρείας και στην επέκταση της παρουσίας της στην Ευρωπαϊκή αγορά. 

Στρατηγική τοποθεσία: Η τοποθεσία του Άμστερνταμ και η εξαιρετική συνδεσιμότητα του το καθιστούν βέλτιστη βάση για επαφή με πελάτες και συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη. Η τοποθεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα στη Relational να εξυπηρετεί αποτελεσματικά την αυξανόμενη πελατειακή της βάση και να επεκταθεί περαιτέρω στην περιοχή. 
 
Η επέκταση της Relational στην Ολλανδία αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία, καθώς το άνοιγμα του νέου γραφείου συνιστά ένα ακόμη παράδειγμα της ανάπτυξης και της ενίσχυσης των υπηρεσιών της διεθνώς. Η εταιρεία είναι έτοιμη να συνεισφέρει στη δυναμική fintech κοινότητα του  Άμστερνταμ και στην ευρύτερη περιοχή του Benelux, καθώς και να υποστηρίξει τις εξελισσόμενες ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών της. 
Σχετικά με την ίδρυση του νέου γραφείου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Relational, Ιωάννης Παπαευγενίου, δήλωσε: «Η ίδρυση του γραφείου της Relational στο Άμστερνταμ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της διεθνούς επέκτασης της εταιρείας μας. Καλωσορίζω τον Razvan Codreanu ως Διευθύνοντα Σύμβουλο του νέου γραφείου και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά μας να αναπτυχθούμε στις παγκόσμιες αγορές.'' 

Ο Razvan Codreanu, Διευθύνων Σύμβουλος της Relational Netherlands, δήλωσε επίσης:
«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της Relational, ως επικεφαλής του νέου γραφείου στο Άμστερνταμ. Η δημιουργία αυτού του γραφείου σηματοδοτεί τη συνεχή δέσμευσή μας στον πελάτη και στην καινοτομία. Έχοντας ήδη 30 χρόνια εμπειρίας, αυτή η επέκταση ενισχύει την δυναμική μας για την εξυπηρέτηση πελατών στο Benelux και την παροχή πρωτοποριακών λύσεων σε ολόκληρη την ΕΕ. Το Άμστερνταμ, διαθέτοντας μια ακμάζουσα οικονομική και χρηματοοικονομική σκηνή με περισσότερες από 800 εταιρείες, αποτελεί την τέλεια βάση για να τροφοδοτήσει τη καινοτομία μας και να προωθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη της Relational στον Ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό τομέα». 
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης