Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αλλαγή στην ηγεσία της AOC και MMD στην Ευρώπη

Αλλαγή στην ηγεσία της AOC και MMD στην Ευρώπη
Μια χειραψία για το μέλλον: Thomas Schade  και Stefan Sommer σηματοδοτούν τη μεταβίβαση της ηγεσίας της AOC και της MMD στην Ευρώπη
Η AOC και η MMD, κορυφαία brands οθονών παγκοσμίως, ανακοίνωσαν σήμερα μια σημαντική αλλαγή στην ηγεσία των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων τους. Η MMD, συνεργάτης άδειας χρήσης εμπορικού σήματος για τις οθόνες Philips, και η AOC, κορυφαία μάρκα στην αγορά οθονών, ανήκουν αμφότερες στην TPV Technology Limited, ηγέτη στην κατασκευή οθονών παγκοσμίως.
Ο Thomas Schade, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος Ευρώπης στην MMD B.V. και στην AOC B.V. από το 2009, θα αποχωρήσει από το ρόλο του, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην επέκταση της παρουσίας των οθόνών AOC και Philips σε όλη την Ευρώπη. Υπό την ηγεσία του, η AOC και η MMD πέτυχαν σημαντική ανάπτυξη και αναγνώριση με ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, ο Stefan Sommer, επί του παρόντος Διευθυντής Marketing & Business Management Ευρώπης στην TPV, θα διαδεχθεί τον Thomas Schade στη θέση του Vice President Ευρώπης, αναλαμβάνοντας την ηγεσία του Business Unit Oθονών στην Ευρώπη και για τα δύο brands.
Ο Thomas Schade θα παραμείνει στην εταιρεία μέχρι το τέλος του έτους, σε μια μεταβατική περίοδο μαζί με τον Stefan Sommer – για τον συντονισμό και τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων.
Ο Stefan Sommer, ο οποίος είναι στην AOC από το 2006 και εντάχθηκε στο δυναμικό της MMD το 2011, φέρνει μαζί του εκτεταμένη εμπειρία και στον κλάδο των οθονών.
Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, ο Thomas Schade δήλωσε: «Ήταν τιμή μου να συμβάλλω στην ανάπτυξη της AOC και της MMD την τελευταία δεκαπενταετία. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να επιτυγχάνει σπουδαία αποτελέσματα υπό την ηγεσία του Stefan».
Ο Stefan Sommer εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, λέγοντας: «Εκ μέρους ολόκληρου του οργανισμού, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Thomas για την εξαιρετική ηγεσία του και την τεράστια επιτυχία που έχει επιφέρει στις Ευρωπαϊκές μας δραστηριότητες. Η συμβολή του ήταν ανεκτίμητη και είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωσή του».
Συνέχισε λέγοντας, «Καθώς αναλαμβάνω το ρόλο του Αντιπροέδρου της Ευρώπης, δεσμεύομαι να κρατήσω σταθερή πορεία ανάπτυξης σε αυτόν απαιτητικό κλάδο της αγοράς, μαζί τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας, όπου διαρκώς ωθούσαμε την τεχνολογία των οθονών σε νέα όρια. Με αυτή τη νέα ιδιότητα, ανυπομονώ να προωθήσω νέες τεχνολογίες και ισχυρές καινοτομίες, συνεργαζόμενος με την ταλαντούχα ομάδα μας για να διατηρήσουμε την παράδοση της ηγετικής μας θέσης στον κλάδο».
Αυτή η μετάβαση στην ηγεσία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της AOC και της MMD να διασφαλίσουν τη συνέχεια στο στρατηγικό τους όραμα για την ευρωπαϊκή αγορά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης