Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Parisien: Πιστός στις υποσχέσεις του ο Τσίπρας, διεκδικεί συμφωνία με την Ε.Ε.

Le Parisien: Πιστός στις υποσχέσεις του ο Τσίπρας, διεκδικεί συμφωνία με την Ε.Ε.
Κρίσιμες ημέρες για το χρέος της Ελλάδας, τονίζει η γαλλική εφημερίδα
Στην αποφασιστικότητα του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να τηρήσει όσα υποσχέθηκε κατά την προεκλογική εκστρατεία, αλλά και στο κάλεσμα που απηύθυνε για μια ακόμη φορά, σχετικά με την επίτευξη ενός νέου προγράμματος – γέφυρας, αναφέρεται σε άρθρο της η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.
Παράλληλα, τονίζει την κρισιμότητα των επόμενων ημερών για το χρέος της χώρας.
Στο δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται αναφορά στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, που παρουσιάστηκαν την Κυριακή, φιλοξενούνται δηλώσεις του επικεφαλής οικονομολόγου της τράπεζας Degroof στις Βρυξέλλες, ο οποίος σημειώνει ότι «δεν θα πάμε σε μια τελική αναμέτρηση, δεν είναι προς το συμφέρον κανενός».
Παράλληλα, όπως σημειώνεται, και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, εκτίμησε ότι θα μπορούσε η Αθήνα να έχει απευθείας συνομιλίες με την Ε.Ε. και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Τέλος, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ, FED, ότι η έξοδος της Ελλάδας από τη νομισματική ένωση είναι «θέμα χρόνου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης