Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα καταστήματα στην Κίνα ανοίγει η UniCredit - "Η κινεζική αγορά είναι ζωτικής σημασίας"

tags :
Νέα καταστήματα στην Κίνα ανοίγει η UniCredit -
Νέα καταστήματα σχεδιάζει να ανοίξει στην Κίνα η μεγαλύτερη ιταλική τράπεζα, UniCredit Spa, διπλασιάζοντας το αριθμό του προσωπικού της για να αυξήσει τα έσοδά της στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της Ασίας, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της τράπεζας, Roberto Nicastro.
«Εγκαινιάζουμε το δεύτερο κατάστημα μας στην πόλη Guangzhou και σκοπεύουμε να ανοίξουμε καταστήματα στο Πεκίνο, στην ακτή και στις κεντροδυτικές πόλεις Chongqing και Chengdu», δήλωσε στο Bloomberg o κ. Nicastro. «Η κινεζική αγορά είναι ζωτικής σημασίας για μας και είμαστε έτοιμοι να διπλασιάσουμε την παρουσία μας εκεί τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.
Ο κ. Nicastro υπογράμμισε την ισχυρή παρουσία της UniCredit στην Ευρώπη, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, της παρέχει «ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς μπορούμε να ακολουθήσουμε τους Ευρωπαίους πελάτες μας, και ιδιαίτερα τους Γερμανούς και τους Ιταλούς, που θέλουν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους στην Κίνα».
Τέλος, τόνισε τις ευκαιρίες που προσφέρει η Κίνα, αναφέροντας πως «ανθεί και οι προοπτικές για τις ευρωπαϊκές εξαγωγές εκεί είναι μία από τις πολύ λίγες πραγματικά συναρπαστικές εξελίξεις σήμερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης