Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. οι Εργατικοί – Corbyn: Πολλά τα οφέλη που έχει αποκομίσει η χώρα

Υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. οι Εργατικοί – Corbyn: Πολλά τα οφέλη που έχει αποκομίσει η χώρα
H Ε.Ε. έχει φέρει επενδύσεις, θέσεις απασχόλησης και προστασία στους εργαζομένους, τους καταναλωτές και το περιβάλλον και προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του 21ου αιώνα, σημείωσε ο Corbyn
Συντριπτικά υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το Εργατικό Κόμμα της χώρας, όπως ανέφερε σε ομιλία του σήμερα, ο επικεφαλής του κόμματος, Jeremy Corbyn, τονίζοντας ότι η χώρα θα έχει καλύτερη θέση για να αντιμετωπίσει θέματα από την κλιματική αλλαγή και τη φοροαποφυγή μέχρι την τρομοκρατία και την προσφυγική κρίση.
«Η συλλογική διεθνής δράση μέσω της Ε.Ε. σαφώς θα βοηθήσει να αντιμετωπιστούν αυτές οι ζωτικές προκλήσεις», ανέφερε ο Corbyn, προσθέτοντας ότι «το Εργατικό Κόμμα είναι συντριπτικά υπέρ της παραμονής, διότι εκτιμούμε ότι η Ε.Ε. έχει φέρει επενδύσεις, θέσεις απασχόλησης και προστασία στους εργαζομένους, τους καταναλωτές και το περιβάλλον και προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του 21ου αιώνα».
Ο επικεφαλής των Εργατικών προσπάθησε να βάλει τέλος στις αμφιβολίες σχετικά με την υποστήριξή του στη συμμετοχή στην Ε.Ε., καθώς στο δημοψήφισμα του 1975 είχε ψηφίσει υπέρ της αποχώρησης από το ευρωπαϊκό μπλοκ και έχει επικρίνει την Ε.Ε. τις περασμένες τέσσερις δεκαετίες.
Όπως ανέφερε, «το γεγονός ότι ψηφίσαμε διαφορετικά το 1975 αντικατοπτρίζει τη διάσταση που υπήρχε τότε στο Εργατικό Κόμμα», αναφέρει ο βουλευτής των Εργατικών, Alan Jonhson, ο οποίος ηγείται της εκστρατείας του κόμματος υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρωπαϊκό μπλοκ.
Πλέον, υπάρχει ενότητα στις τάξεις των Εργατικών, τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης