Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Figaro: Schaeuble και Le Maire θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την ευρωζώνη

Le Figaro: Schaeuble και Le Maire θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την ευρωζώνη
«Παρίσι και Βερολίνο θέλουν να εισέλθουν σε περισσότερο λειτουργικές συζητήσεις, ώστε να βρουν κοινές θέσεις» επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα
«Le Maire και Schaeuble προχωρούν για την Ευρώπη» είναι η διαπίστωση της εφημερίδας Le Figaro, ύστερα από τη χθεσινή (7/6/2017) συνάντηση των δύο υπουργών στο Παρίσι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας, οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την ενίσχυση και βελτίωση της ευρωζώνης στις 13 Ιουλίου στο Παρίσι, στο πλαίσιο του γαλλο-γερμανικού υπουργικού Συμβουλίου, που έχει προγραμματισθεί για την παραμονή της γαλλικής εθνικής επετείου (14 Ιουλίου).
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «οι δύο υπουργοί ενίσχυσαν τις δεσμεύσεις τους σε ό,τι αφορά στην ανάκαμψη της Ευρώπης.
«Παρίσι και Βερολίνο θέλουν να εισέλθουν σε περισσότερο λειτουργικές συζητήσεις, ώστε να βρουν κοινές θέσεις» αναφέρεται επίσης.
Παράλληλα, επιδιώκουν διμερείς πρωτοβουλίες: «εάν το ζήτημα της φορολογίας εμπίπτει σε ομόφωνες αποφάσεις των ''28'', τίποτα δεν απαγορεύει την ύπαρξη διμερών πρωτοβουλιών, όπως για παράδειγμα τη φορολόγηση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες», αναφέρεται σχετικά.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης