Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Η Βρετανία πρέπει να προσέξει την εγκληματική χρήση των κρυπτονομισμάτων

May: Η Βρετανία πρέπει να προσέξει την εγκληματική χρήση των κρυπτονομισμάτων
Η Βρετανία θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά τα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin, λόγω του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εγκληματίες, δήλωσε η Theresa May
Η Βρετανία θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά τα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin, λόγω του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εγκληματίες, δήλωσε σήμερα (25/01/2018) η βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
«Τα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin, θα πρέπει να τα εξετάζουμε πολύ σοβαρά, ακριβώς λόγω του τρόπου με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ιδίως από εγκληματίες», δήλωσε η May στην τηλεόραση του «Bloomberg», στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.
Η May πρόσθεσε ότι υπάρχουν τεράστιες πιθανότητες να προσελκύσει η Βρετανία τεχνολογικές εταιρείες μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ.
Η βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε ότι αισθάνεται μια ρεαλιστική στάση μεταξύ των ηγετών της ΕΕ για την επίτευξη μιας συμφωνίας που να λειτουργεί τόσο για τη Βρετανία όσο και για την ΕΕ.
«Αυτό στο οποίο εργάζομαι είναι η περίοδος εφαρμογής…
Αλλά είμαι πολύ σαφής ότι θέλουμε να αναπτύξουμε μια βαθιά και ειδική συνεργασία - μια ολοκληρωμένη συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών», ανέφερε η May.
«Προφανώς αναγνωρίζουμε τη σημασία των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτές τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι το City του Λονδίνου θα διατηρήσει τον ρόλο του ως παγκόσμιου χρηματοοικονομικού κέντρου», πρόσθεσε η βρετανίδα πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης