Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pelosi: Διαφωνούμε με τις προτάσεις Trump για το πακέτο μέτρων τόνωσης, αλλά συνεχίζουμε το διάλογο

Pelosi: Διαφωνούμε με τις προτάσεις Trump για το πακέτο μέτρων τόνωσης, αλλά συνεχίζουμε το διάλογο
Οι Δημοκρατικοί θέλουν ένα ευρύτερο πακέτο μέτρων – Πιθανότατα μετά την 3η Νοεμβρίου η έγκριση των μέτρων σύμφωνα με τους Ρεπουμπλικανούς
Δεν κατόρθωσαν να έρθουν σε συμφωνία για το πακέτο τόνωσης της οικονομίας από την πανδημία, την Παρασκευή (9/10) η Δημοκρατική επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi και ο υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin.
Την ίδια ώρα κορυφαίος Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής εξέφρασε αμφιβολία ότι το Κογκρέσο θα αναλάβει δράση πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου
Ο Mnuchin το απόγευμα της Παρασκευής (9/10) παρουσίασε μια νέα πρόταση για το πακέτο μέτρων τόνωσης, αλλά ο βοηθός της Pelosi Drew Hamill δήλωσε ότι δεν περιελάβανε το απαιτούμενο εύρος των μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας. 
«Περιμένουμε νέες προτάσεις στο τραπέζι από την κυβέρνηση, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το συνολικό ύψος της ρευστότητας που θα χορηγηθεί», δήλωσε ο Hamill στο Twitter.
Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ημέρα = συνομιλιών μεταξύ Pelosi και Mnuchin αυτήν την εβδομάδα.
Ωστόσο, ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία Mitch McConnell, δήλωσε ότι αμφιβάλλει ότι θα περάσει ένα πακέτο πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, αν και δεν έχει συμμετάσχει άμεσα στις συνομιλίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης