Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόγραμμα επαναγοράς των επίπλων του ξεκινάει το ΙΚΕΑ

Πρόγραμμα επαναγοράς των επίπλων του ξεκινάει το ΙΚΕΑ
Οι πελάτες θα λαμβάνουν κουπόνια για να τα ξοδέψουν στο κατάστημα, εάν τα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον επιστρέφονται σε καλή κατάσταση

Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα επαναγοράς και επαναπώλησης επίπλων ξεκίνησε το ΙΚΕΑ, σε μία προσπάθεια να μειώσει τον αριθμό των προϊόντων που καταλήγουν στα σκουπίδια.
Οπως μεταδίδει το BBC, η κίνηση είναι μέρος της προσπάθειας της εταιρείας-γίγαντα της λιανικής να γίνει θετική ως προς το κλίμα έως το 2030.
Οι πελάτες θα λαμβάνουν κουπόνια για να τα ξοδέψουν στο κατάστημα, εάν τα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον επιστρέφονται σε καλή κατάσταση.
Τα μεταχειρισμένα προϊόντα που επιστρέφονται και είναι σαν καινούρια, χωρίς γρατζουνιές, θα τα αγοράζει στο 50% της αρχικής τιμής, ενώ τα αντικείμενα με μικρές γρατζουνιές στο 40%. Τα έπιπλα που έχουν πολλές γρατζουνιές θα τα αγοράζει στο 30% της αρχικής τιμής τους.
Τα είδη θα πωλούνται σε ξεχωριστά τμήματα των καταστημάτων, αν και το ΙΚΕΑ ανακοίνωσε επίσης μια νέα συνεργασία με την Gumtree για την πώληση μεταχειρισμένων προϊόντων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης