Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κοντά σε deal 150 δισεκ. δολαρίων για τη δημιουργία ενός γίγαντα στο streaming AT&T και Discovery

Κοντά σε deal 150 δισεκ. δολαρίων για τη δημιουργία ενός γίγαντα στο streaming  AT&T και Discovery
Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες
Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά σε μία συμφωνία για τη συγχώνευση της θυγατρικής της Warner Media με το αντίπαλο δέος την Discovery βρίσκεται η AT&T με στόχο τη δημιουργία ενός γίγαντα με εταιρική αξία 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χώρο του streaming, λίγα χρόνια μετά την απόκτηση του ιδιοκτήτη των CNN, HBO και Warner Bros, ανέφεραν πηγές προσκείμενες στο θέμα.
Το διοικητικό συμβούλιο της AT&T συνεδρίασε την Κυριακή (16/5) για να εγκρίνει τη συμφωνία.
Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους Financial Times.
Η συγχώνευση θα δημιουργήσει έναν από τους σημαντικούς καταλόγους του Χόλιγουντ - που καλύπτουν στούντιο κινηματογράφου και τηλεόρασης της Warner Bros, το δίκτυο HBO και ένα χαρτοφυλάκιο καλωδιακών καναλιών, συμπεριλαμβανομένου του CNN - με το Discovery, το οποίο είχε επιτυχία με μια νέα υπηρεσία για τη μαγειρική και το σπίτι.
Και ενώ το Netflix κυριαρχεί στο streaming, οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας προσπάθησαν να αντισταθούν με τις δικές τους υπηρεσίες.
Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, η Disney, η Apple, η WarnerMedia, η Comcast, η Discovery και άλλοι έχουν δημιουργήσει πλατφόρμες καθώς προσπαθούν για ένα κομμάτι του μέλλοντος της ψυχαγωγίας.
Η δομή της συμφωνίας παραμένει ασαφής, αλλά η AT&T, η οποία έχει αξία περίπου 230 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναμένεται να ελέγξει το μεγαλύτερο μέρος της νέας οντότητας.
Το Discovery έχει αξία 24 δισ. δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης