Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Meta συνεχίζει την τηλεργασία μέχρι τέλη Μαρτίου - Θα ζητήσει ενισχυτική δόση από όσους γυρίσουν

Η Meta συνεχίζει την τηλεργασία μέχρι τέλη Μαρτίου - Θα ζητήσει ενισχυτική δόση από όσους γυρίσουν
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Zuckerberg έχει υιοθετήσει την ιδέα της τηλεργασίας και το 2020 εκτίμησε ότι μέχρι και το 50% του δυναμικού της Meta θα εργάζεται από απόσταση μέσα στα επόμενα πέντε με 10 χρόνια
Η μητρική εταιρεία του Facebook, Meta Platforms Inc., καθυστερεί τα σχέδιά της για επαναφορά των εργαζομένων στους φυσικούς επαγγελματικούς χώρους και πρόκειται να απαιτήσει από όσους επιστρέψουν να έχουν κάνει την επαναληπτική δόση του εμβολίου κατά της COVID-19, μεταδίδει το Bloomberg.
Οι εργαζόμενοι αναμένεται πλέον να επιστρέψουν στο γραφείο στις 28 Μαρτίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.
Η Meta είχε ανακοινώσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ότι θα απαιτήσει όσοι επιστρέψουν να είναι εμβολιασμένοι.
Οι υπάλληλοι της Meta μπορούν να ζητήσουν να εργάζονται απομακρυσμένα σε μόνιμη βάση ή μπορούν να αιτηθούν παράταση της τηλεργασίας για άλλους τρεις με πέντε μήνες.
«Εστιάζουμε στο να διασφαλίσουμε ότι οι εργαζόμενοί μας θα συνεχίσουν να έχουν επιλογές ως προς το πού θα εργάζονται, δεδομένου του πώς έχει διαμορφωθεί το τοπίο με την COVID-19» τόνισε σε ανακοίνωσή της η αρμόδια αντιπρόεδρος Ανθρωπίνου Δυναμικού.
«Κατανοούμε ότι η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα καθιστά αυτή την εποχή δύσκολη για αποφάσεις σχετικά με το που θα εργαστεί κανείς. Έτσι προσφέρουμε περισσότερο χρόνο ώστε να διαλέξουν τι λειτουργεί καλύτερα για τους ίδιους» πρόσθεσε.
Οι υπάλληλοι της Meta εργάζονται απομακρυσμένα από τον Μάρτιο του 2020. Πολλά σχέδια για επιστροφή στο γραφείο έχουν καθυστερήσει καθώς η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Zuckerberg έχει υιοθετήσει την ιδέα της τηλεργασίας και το 2020 εκτίμησε ότι μέχρι και το 50% του δυναμικού της Meta θα εργάζεται από απόσταση μέσα στα επόμενα πέντε με 10 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης