Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Zelensky υποχείριο των ΗΠΑ στην προπαγάνδα κατά Ρωσίας – Μετά την Bucha ανακάλυψαν νέα «εγκλήματα» στην Borodyanka

Ο Zelensky υποχείριο των ΗΠΑ στην προπαγάνδα κατά Ρωσίας – Μετά την Bucha ανακάλυψαν νέα «εγκλήματα» στην Borodyanka
Οι Ουκρανοί δολοφονούν Ουκρανούς στο πλαίσιο εκκαθαρίσεων - Σκοτώνουν όσους Ουκρανούς συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις....
Σχετικά Άρθρα

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Volodymyr Zelensky παίζει πολύ εύκολα τον ρόλο της μαριονέτας ως ηθοποιός – ήταν ηθοποιός πριν εκλεγεί Πρόεδρος της Ουκρανίας – και ακολουθώντας τον κεντρικό καθοδηγητή τις ΗΠΑ και τους δημοκρατικούς του Biden έχει επιδοθεί στην κατασυκοφάντηση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Εάν παρακολουθήσει κανείς τις αναφορές των βρετανικών και αμερικανικών ινστιτούτων πολέμου… μόνο αναφορές κατά της Ρωσίας υπάρχουν… κατά τα άλλα οι Ουκρανοί σκοτώνουν με λουλούδια…
Προφανώς και η αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από το Κίεβο έχει αναπτερώσει το ηθικό των Ουκρανικών δυνάμεων… και οι σοκαριστικές εικόνες από την Bucha σχεδόν 34 χιλιόμετρα δυτικά του Κιέβου την πρωτεύουσα της Ουκρανίας προκαλεί το παγκόσμιο κοινό αίσθημα.
Στην Bucha (προφέρεται Μπούχα) βρέθηκαν πάνω από 310 πολίτες πολλοί εξ αυτών δολοφονήθηκαν άγρια και όπως έχει παρουσιάσει το bankingnews τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα προκάλεσαν οι ουκρανικές δυνάμεις και εν συνεχεία σκηνοθέτησαν τις θηριωδίες για να στοχοποιήσουν τις Ρωσικές δυνάμεις.

Μετά την Bucha ανακάλυψαν νέα «εγκλήματα» στην Borodyanka

Έτσι μετά την Bucha ο Zelensky ο Ουκρανός Πρόεδρος αναφέρει ότι η κατάσταση στη 2η πόλη της Ουκρανίας είναι «πιο φρικτή» από την Bucha.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky ανέφερε ότι η κατάσταση στην πόλη Borodyanka ήταν «σημαντικά πιο τρομερή» από ότι στην κοντινή Bucha.
Οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι περισσότεροι από 300 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις στην Bucha, κοντά στην πρωτεύουσα Κίεβο, ενώ περίπου 50 από αυτούς εκτελέστηκαν.
Η Ρωσία αρνήθηκε ότι είχε βάλει στο στόχαστρο αμάχους και λέει ότι εικόνες πτωμάτων αφημένων στα σκουπίδια στους δρόμους της Bucha τα σκηνοθέτησε η ουκρανική κυβέρνηση για να δικαιολογήσει περισσότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να εκτροχιάσει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

«Οι εργασίες για τον καθαρισμό των ερειπίων στην Borodyanka έχουν ξεκινήσει… Είναι πολύ πιο τρομακτικό εκεί.
Ακόμη περισσότερα θύματα από τους Ρώσους κατακτητές», ανέφερε ο Zelensky.
Η πόλη Borodyanka, απέχει περίπου 15 μίλια από το Bucha.

Στο Kharkiv οι Ουκρανοί πυροβολούσαν αυτοκίνητα με αμάχους

«Στην περιοχή του Kharkiv (Χάρκοβο), σε σημεία ελέγχου που βρίσκονται στις εξόδους από τους οικισμούς Dergachi και Slatino, ουκρανικές δυνάμεις πυροβόλησαν αυτοκίνητα με πολίτες που προσπαθούσαν ανεξάρτητα να φύγουν προς την κατεύθυνση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ενώ υπήρξαν και τραυματίες» ανέφερε ο Mikhail Mizintsev, ο οποίος ηγείται του διυπηρεσιακού συντονισμού του ρωσικού στρατηγείου για την ανθρωπιστική απάντηση στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι δυνατό να αποχωρήσουν από τους αποκλεισμένους οικισμούς που ελέγχονται από τον ουκρανικό στρατό μόνο με τη βοήθεια των λεγόμενων οδηγών που είναι ντόπιοι κάτοικοι και με 100-200 δολάρια μεταφέρουν αμάχους πολίτες.
«Στο Kharkiv, στις κατοικημένες περιοχές οι ουκρανικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που οι κάτοικοι επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να αγοράσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πραγματοποίησαν ανελέητες ενέργειες εκφοβισμού «χρησιμοποιώντας όλμους.
Ως αποτέλεσμα από τους συνεχείς βομβαρδισμούς, υπήρξαν τραυματίες».
Κατά τις ρωσικές δυνάμεις οι ρωσώφωνοι χρησιμοποιούνται ως ασπίδα από τις ουκρανικές δυνάμεις αδιαφορώντας εάν είναι άμαχοι.
Η Ρωσία έχει κατηγορήσει τις ουκρανικές δυνάμεις και τα τάγματα Azov ότι σκηνοθετούν τις δολοφονίες που διαπράττουν με στόχο να παρουσιάσουν τις ρωσικές δυνάμεις ως εγκληματίες πολέμου.

Πάντως προκαλεί απορία το γεγονός ότι μόνο στην Bucha και στην Borodyanka που βρίσκονται πολύ κοντά… σημειώθηκαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, άνθρωποι δεμένοι δολοφονήθηκαν και πουθενά αλλού στην Ουκρανία ή τουλάχιστον δεν έχουν αναφερθεί έως τώρα...
Έχουν στην κυριολεξία καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις εκατοντάδες πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά γιατί σε αυτές τις δύο περιοχές σημειώθηκαν δολοφονίες αμάχων;
Η απάντηση είναι η εξής.
Οι Ουκρανοί δολοφονούν Ουκρανούς στο πλαίσιο εκκαθαρίσεων.
Σκοτώνουν όσους Ουκρανούς συνεργάστηκαν με τις ρωσικές δυνάμεις.
Αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία είναι πρωτοφανή και απάνθρωπα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης