Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Fox News απέκλεισε εντελώς τον Τrump από τις εκπομπές του - Θέλει για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων τον DeSantis

Το Fox News απέκλεισε εντελώς τον Τrump από τις εκπομπές του - Θέλει για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων τον DeSantis
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Fox απέκλεισε εντελώς τον Trump από τις εκπομπές του..
Σχετικά Άρθρα

Το Fox News έχει ουσιαστικά απαγορέψει στον Donald Trump να εμφανίζεται στο δίκτυό του, σε μια κίνηση που δείχνει σκοπιμότητα και φέρεται να στοχεύει στη στήριξη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών της υποψηφιότητας του κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, o Trump έχει να εμφανιστεί στο Fox News περισσότερες από 100 ημέρες, κάτι που φαίνεται να αποτελεί μέρος μιας σκόπιμης προσπάθειας να παγώσει η υποψηφιότητά του για το 2024.
Κατά την τελευταία εμφάνισή του στην εκπομπή του Sean Hannity στις 13 Απριλίου, ο ίδιος ο Trump είχε παραπονεθεί ότι ο παλιός του φίλος «δεν φαίνεται να του δίνει ιδιαίτερη σημασία πια».
Σύμφωνα με το Newsmax, αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι η Fox αποκλείσει εντελώς τον Trump από το τηλεοπτικό δίκτυο της καθώς προετοιμάζεται να ρίξει το βάρος της στην υποστήριξη του DeSantis.
Το Newsmax επισήμανε μάλιστα ένα βίντεο που πρόβαλε το Fox News πριν από δύο εβδομάδες, το οποίο έδειχνε συνεντεύξεις με δήθεν «τυχαίους περαστικούς στο δρόμο» που δήλωναν παλαιοί υποστηρικτές του Trump οι οποίοι όμως πρόσθεταν ότι δεν θέλουν να είναι ξανά ο Trump υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία και ότι «υποστηρίζουν ομόφωνα τον DeSantis για την εκλογή του 2024».
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ληφθεί μια απόφαση στα «ανώτατα επίπεδα» της μητρικής εταιρείας της Fox και της οικογένειας Murdoch να «αδειάσουν» πλήρως τον Trump.
«Το Fox News αντιτάχθηκε στον Trump το 2016 όταν μετρούσε και ξανά πριν από τις εκλογές του 2020, η Daily Beast είχε αναφέρει ότι ο Rupert Merdoch προέβλεψε ότι μεγάλη ήττα του Trump», επισημαίνει ο Chris Menahan.
Ο Trump έχει πολλές φορές δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία ξανά το 2024.
Πολλοί υποστηρικτές περίμεναν ότι θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του τον Ιούλιο, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη.
Ο πρώην πρόεδρος εξακολουθεί να σταθμίζει αν θα κάνει την ανακοίνωση πριν ή μετά τη φετινές ενδιάμεσες εκλογές, τις οποίες οι Ρεπουμπλικανοί αναμένεται ότι θα κερδίσουν εύκολα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης