Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov (Ρωσία): Καμία πιθανότητα για κατάπαυση πυρός με την Ουκρανία… λόγω Zelensky

Kadyrov (Ρωσία): Καμία πιθανότητα για κατάπαυση πυρός με την Ουκρανία… λόγω Zelensky
Όλοι αυτοί που κατήγγειλαν τις ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις, δεν έδωσαν δεκάρα για το τι συνέβη στο Donbass είπε ο Kadyrov
Σχετικά Άρθρα

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για κατάπαυση πυρός με την Ουκρανία υποστήριξε ο Ramzan Kadyrov, ηγέτης των Τσετσένων και στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, αναφέροντας πως για αυτό ευθύνεται ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky και οι γκάνγκστερ του.
«Οι πιθανότητες για κατάπαυση πυρός μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας χάθηκαν για πάντα λόγω των ενεργειών του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram ο Kadyrov.
Αναφερόμενος στις ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στο Κίεβο και σε άλλες ουκρανικές πόλεις τόσο χθες Δευτέρα 10/10 όσο και σήμερα 11/10 ο Kadyrov είπε ότι αυτές γίνονται ως αντίποινα στην εν ψυχρώ δολοφονία και ακρωτηριασμό παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων.
«Οι αξιωματούχοι των κρατών που φορούν τον μανδύα των ειρηνιστών και των δικαστών και που κατήγγειλαν τα πυραυλικά χτυπήματα σε στρατιωτικές υποδομές, τηλεπικοινωνίες και ενεργειακές δομές στην Ουκρανία, δεν έδωσαν δεκάρα για τις χιλιάδες ζωές, ανάμεσα τους παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι που χάθηκαν τα τελευταία 8 χρόνια στο Donbass» είπε ο Kadyrov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης