Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Putin ανακοίνωσε Συμβούλιο Συντονισμού για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Δουλέψτε περισσότερο, μην κρύβεστε»

Ο Putin ανακοίνωσε Συμβούλιο Συντονισμού για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Δουλέψτε περισσότερο, μην κρύβεστε»

Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε «όλοι να συντονιστούν» και προέτρεψε να μην κρύβονται πίσω από διατυπώσεις και τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin ζήτησε από τις αρχές ταχύτερους ρυθμούς εργασίας σε όλους τους τομείς και πιο ρεαλιστική αξιολόγηση της κατάστασης, όχι μόνο για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».
«Χρειαζόμαστε ταχύτερους ρυθμούς εργασίας σε όλους τους τομείς και εξαιρετικά ρεαλιστική εκτίμηση της κατάστασης, της κατάστασης γενικότερα» είπε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους την Τρίτη 25 Οκτωβρίου σε συνεδρίαση του συντονιστικού συμβουλίου για την κάλυψη των αναγκών της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Υπενθύμισε ότι οι αρχές προσπαθούν να οργανώσουν τις εργασίες με νέο τρόπο, ώστε να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά όλους τους τομείς δραστηριότητας.
«Τώρα υπάρχουν νέες προκλήσεις, είναι σοβαρές, σημαντικές, αυτό ισχύει και για τις δραστηριότητες των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, του Υπουργείου Άμυνας, αυτό ισχύει και για ολόκληρη την πολιτική συνιστώσα» τόνισε ο αρχηγός του κράτους.
Ζήτησε «όλοι να συντονιστούν» και προέτρεψε να μην κρύβονται πίσω από διατυπώσεις και τυπικές γραφειοκρατικές.
«Αν δουλέψουμε στο πλαίσιο των τυπικών γραφειοκρατικών διαδικασιών, κρυβόμενοι πίσω από διατυπώσεις, δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα προς καμία κατεύθυνση.
Για να επιλύσουμε όλα τα ζητήματα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, δημιουργήσαμε έναν τέτοιο μηχανισμό ως συντονιστικό συμβούλιο» εξήγησε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης