Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Medvedev, Dugin και Kadyrov κήρυξαν Ιερό Πόλεμο κατά της Δύσης - Πολεμάμε τον Αντίχριστο

Ρωσία: Medvedev, Dugin και Kadyrov κήρυξαν Ιερό Πόλεμο κατά της Δύσης - Πολεμάμε τον Αντίχριστο

Ο Medvedev προειδοποίησε ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της «στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας»

Η Ρωσία διεξάγει έναν «ιερό πόλεμο ενάντια στη σατανική Δύση», δήλωσε ο Ρώσος υπερεθνικιστής φιλόσοφος Aleksandr Dugin σε τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ρωσίας, υπογραμμίζοντας τη συμφωνία του με τα λόγια του ηγέτη της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov.

Η χώρα έχει εμπλακεί, πρόσθεσε, «σε μια Ορθόδοξη, τελική, αποκαλυπτική και εσχατολογική μάχη ανάμεσα στην Ορθόδοξη Ρωσία και τον Αντίχριστο.
Αυτός είναι ο στόχος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

Medvedev: Ιερός πόλεμος της Ρωσίας κατά του... Σατανά

Ιερή σύγκρουση με τον... Σατανά χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, προειδοποιώντας ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της «στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας» (Σ.τ.Σ: η Γέεννα είναι βιβλική περιοχή που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, η "κόλαση" όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατον, οι αμαρτωλοί).
Ο Medvedev, ο οποίος παρουσιαζόταν ως φιλελεύθερος εκσυγχρονιστής κατά την προεδρική του θητεία από το 2008 ως το 2012, όπως σχολιάζει το Reuters, τόνισε ότι η Μόσχα πολεμάει στην Ουκρανία με "τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές" οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Δυτικούς, "που τους τρέχουν τα σάλια στο σαγόνι από την εξαχρείωση".
Ο πρώην πρόεδρος θέλησε να διευκρινίσει τους λόγους για τους οποίους πολεμά η Ρωσία στην Ουκρανία, αναφέροντας πως η Ρωσία δεν θέλει ξένα εδάφη, αλλά δεν προτίθεται να παραδώσει τη γη της σε κανέναν.
«Η Ρωσία πολεμά «έναν κόσμο που πεθαίνει» για τα ιερά εδάφη της και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτά, με τα όπλα.
Γιατί πολεμάμε;
Η Ρωσική Ομοσπονδία είναι μια πλούσια και τεράστια χώρα.
Η Ρωσία δεν έχει ανάγκη από ξένα εδάφη.
Έχουμε τα πάντα σε αφθονία.
Η ρωσική γη είναι ιερή για τους Ρώσους, για τους προγόνους μας που έζησαν σε αυτήν και για τους ανθρώπους μας που ζουν τώρα εκεί.
Η Ρωσία δεν θα παραδώσει σε κανέναν τη γη της.
Θα προστατεύσουμε το λαό μας.
Πολεμάμε για αυτόν, για τη γη μας, για την χιλιόχρονη ιστορία μας» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Telegram, ανήμερα της Ημέρας Εθνικής Ενότητας της Ρωσίας.

Τι λέει για Ουκρανία

«Η Ρωσία πολεμά αυτούς που την απεχθάνονται, που απαγορεύουν τη ρωσική γλώσσα, τις ρωσικές αξίες και ιδεώδη και που εγχέουν μίσος για την ιστορία της Μητέρας Πατρίδας» λέει ο Medvedev, αναφέροντας πως απέναντι στη Ρωσία είναι ένα μέρος του κόσμου «που πεθαίνει».
Αναφερόμενος στους Ουκρανούς, ο Medvedev αναφέρει ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι αρκετοί «παράφρονες ναζί και τοξικομανείς», οι οποίοι παρασύρουν τον ουκρανικό λαό, μαζί «με σκυλιά από τη Δύση» και αντιπροσώπους της «ξεπεσμένης δυτικής αυτοκρατορίας».
«Δεν έχουν ούτε αξίες ούτε ιδεώδη» τονίζει ο Medvedev, ο οποίος υποστηρίζει ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ρωσία παρέμεινε σιωπηλή.

Αφυπνιστήκαμε

Όπως λέει ο Medvedev,η Ρωσία δεν είναι πια αδύναμη και έχει αποτινάξει από πάνω της «την θολή ομίχλη» των τελευταίων δεκαετιών.
Μάλιστα σημειώνει ότι την αφύπνιση της Ρωσίας περίμεναν και πολλές άλλες χώρες, οι οποίες «σύντομα θα ξυπνήσουν εντελώς».
«Και όταν καταρρεύσει η σάπια παγκόσμια τάξη, θα θάψει μαζί της όλους εκείνους τους κυνικούς υπηρέτες της, τους υπερφίαλους «ιερείς» της» αναφέρει ο Medvedev, επισημαίνοντας πως υπάρχει μια ευκαιρία να «στείλουμε όλους τους εχθρούς στην κόλαση», αν και τονίζει ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός της Ρωσίας.
«Η ζωή και η αλήθεια είναι ο σκοπός μας» λέει ο Medvedev, επισημαίνοντας ότι «ο σκοπός της Ρωσίας είναι δίκαιος» και «η νίκη θα είναι δική μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης