Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρύος ιδρώτας: Ο Biden τρομοκρατήθηκε λόγω της κοινής φωτογραφίας με τον Lavrov (Ρωσία) στη σύνοδο κορυφής ASEAN

Κρύος ιδρώτας: Ο Biden τρομοκρατήθηκε λόγω της κοινής φωτογραφίας με τον Lavrov (Ρωσία) στη σύνοδο κορυφής ASEAN
Κυριολεκτικά μια μέρα πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής της G20, τελείωσε μια άλλη εκδήλωση - η σύνοδος κορυφής ASEAN (Ένωση των Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καμπότζη

Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden ένιωσε άβολα όταν είδε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
Το PolitRussia γράφει σχετικά με αναφορά στην κινεζική έκδοση του Sohu.
Κυριολεκτικά μια μέρα πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής της G20, τελείωσε μια άλλη εκδήλωση - η σύνοδος κορυφής ASEAN (Ένωση των Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καμπότζη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Biden και με τηλεδιάσκεψη ο εκπρόσωπος της ρωσικής αντιπροσωπείας, Lavrov.
Η ομιλία του Lavrov μεταδόθηκε σε μεγάλη οθόνη και ένας άγνωστος δημοσιογράφος κατάφερε να πιάσει ένα καρέ έτσι ώστε ο Biden να κάθεται ακριβώς μπροστά στον επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ ήταν μπροστά στην οθόνη, εξαιτίας της οποίας ο Biden και ο Lavrov μπήκαν σε ένα καρέ. Αυτή η εικόνα δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και ο σκοπός της δημοσίευσης ήταν πιθανότατα να κοροϊδέψει τον Biden», θεωρεί ο συγγραφέας της κινεζικής έκδοσης.
Σημειώνεται ότι με φόντο την ενεργό αντιπαράθεση μεταξύ Δύσης και Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Αμερικανός ηγέτης Biden πρέπει να ένιωσε άρρωστος αφού είδε τη φωτογραφία.
Το άρθρο σημειώνει επίσης ότι στη σύνοδο κορυφής του ASEAN, η αμερικανική αντιπροσωπεία συμπεριφέρθηκε αρκετά συγκρατημένα, χωρίς να προσπαθεί να καταδικάσει τη Ρωσική Ομοσπονδία για όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα, αφού σε αυτή τη συνάντηση ο λόγος του Biden και η θέση των ΗΠΑ δεν ενδιέφεραν κανέναν...

1057067_full.webp

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης